Ads Top

«Θα σε περίμενα στο αεροδρόμιο Μαρτίκα αν...» - Η δήλωση όλο νόημα Τριαντάφυλλου για Μαρτίκα (vid)


Δείτε πως σχολίασε όλα όσα γίνονται στο Survivor ο Τριαντάφυλλος..

Ο Τριαντάφυλλος ήταν καλεσμένος στο Happy Day και δεν μίλησε μόνο για τη συμμετοχή του στο J2US,  αλλά αναφέρθηκε και στο survivor και στα όσα συμβαίνουν τελευταίο διάστημα και μίλησε για την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Σπύρο Μαρτίκα.




Αρχικά ο Τριαντάφυλλος είπε: «Μου χάλασαν το όνειρο. Το Survivor το έχω ζήσει διαφορετικά. Περάσαμε πολύ δύσκολα εκεί 6,5 μήνες. Ήταν κάτι μαγικό, ήταν κάτι άλλο. Τώρα βλέπω κάτι άλλο που έχει ξενερώσει και ο κόσμος, φαίνεται και στα νούμερα. Με την Ελευθερία πριν μπει μιλήσαμε. Της είπα να μην ξεκινήσει απευθείας αυτό με το Μάριο. Έκανε το αντίθετο.»!

Και υπογράμμισε: «Ο Μαρτίκας που τον έχω γνωρίσει έξω είναι ένα φοβερός άνθρωπος, καταπληκτικό παιδί. Εκεί δεν ξέρω. Αυτό το να πεις κάποιον “κλέφτρα” είναι πολύ βαριά κουβέντα. Αν ήμουν η αδελφή της Ελευθερίας, η οικογένειά της, ο πατέρας της θα σε περίμενα στο αεροδρόμιο Μαρτίκα. Τα λέει ωραία ο Μαρτίκας, αλλά η λέξη “κλέφτρα”»!



Και συνέχισε λέγοντας: «Η Ελευθερία δεν ήταν κλέφτρα στο Survivor. Επίσης πρέπει να ξέρει ο Μαρτίκας που είναι δύο χρόνια στο Survivor, ότι λέγεται Survivor, δηλαδή αν θέλω να κλέψω κάτι για να σωθώ και να δώσω και στον φίλο μου φαγητό θα το κάνω. Αν βρω ένα σπίτι να ζεσταθώ, αν βρω ένα τηλέφωνο θα μιλήσω. Η παραγωγή που είναι τόσο μεγάλη που πρέπει να έχει παντού κάμερες και security και να μην αφήσει ένα All Star να ξεφύγει με αυτό τον τρόπο».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.