Ads Top

Η γκολάρα Κριστιάνο Ρονάλντο με απευθείας φάουλ στο Αλ Νασρ - Άμπχα! (vid)


ΓΚΟΛΑΡΑ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 30 μέτρα - Δείτε τι έβαλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και...τρελάθηκε

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε γκολ με εκτέλεση φάουλ από τα 30 μέτρα και σήμανε την ανατροπή για την Αλ Νασρ, στον αγώνα με την Άμπχα.




Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποδείχθηκε σωτήρας της Αλ Νασρ, η οποία παραλίγο να πέσει θύμα έκπληξης απέναντι στην Άμπχα. Ένα φάουλ από τα 30 μέτρα του Πορτογάλου σταρ άνοιξε το δρόμο της ανατροπής και το 2-1 διαμορφώθηκε στο 86', διατηρώντας τους νικητές ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Αλ Ιτιχάντ στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 26ο λεπτό με τον Αμπντουλφατάχ Αντάμ, όμως οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να ψάχνουν την απάντηση.



Στο 78ο λεπτό, η Αλ Νασρ κέρδισε φάουλ από 30 μέτρα απόσταση και ο Ρονάλντο δεν δίστασε να το εκτελέσει απευθείας. Η μπάλα "τρύπησε" το τείχος, ο τερματοφύλακας την ακούμπησε αλλά δεν της άλλαξε τροχιά αρκετά και το 1-1 ήταν γεγονός.

Αυτό ήταν το πρώτο εντός έδρας γκολ του Ρονάλντο, το 9ο με τη φανέλα της Αλ Νασρ, το 59ο από απευθείας εκτέλεση φάουλ και το 828ο της καριέρας του. Θα ήταν το τελευταίο της βραδιάς όμως, παρότι η Αλ Νασρ κέρδισε πέναλτι στο τέλος.

Ο Πορτογάλος άφησε την εκτέλεση στον Ταλίσκα κι αυτός ολοκλήρωσε την ανατροπή κι έδωσε τη νίκη στην Αλ Νασρ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.