Ads Top

«Με βλέπετε σε μαύρα χάλια...» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Βρισηίδα Ανδριώτου (vid)


Ανησυχία για την Βρισηίδα από τους χιλιάδες ακόλουθους της - Τι συνέβη, τι αποκάλυψε η σύντροφος του Σπύρου Μαρτίκα..

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι η πρώτη παίκτρια που έφυγε από το Survivor All Star και μάλιστα με την θέλησή της, αφήνοντας πίσω τον σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα. 




Όταν, όμως, μπήκε στο παιχνίδι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η ίδια θεώρησε πως εκείνη θα πρόσεχε τον καλό της και έτσι οι σχέσεις τους θα γινόντουσαν όλο και καλύτερες.

Παρόλα αυτά, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε, καθώς η δεύτερη πήρε το μέρος της Ελευθερίας Ελευθερίου και τα έβαλε με τον φαρμακοποιό, με αποτέλεσμα η μελαχρινή influencer να ξεσπάσει δημόσια, λέγοντας πως δεν θέλει καμία επαφή με την πρώην κολλητή της εάν εκείνη δεν ζητήσει συγγνώμη για την συμπεριφορά της απέναντι στον έρωτά της.




Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Βρισηίδα Ανδριώτου



Η κατάσταση, μάλιστα, επιδεινώθηκε, όπως φάνηκε, αφού η ίδια έκανε unfollow την Παπαδοπούλου στα social media, αλλά μέχρι στιγμής εκείνη δεν έχει αντιδράσει ούτε έχει κάνει κάποιες δηλώσεις για την σχέση τους, πέρα από εκείνες που έκανε όταν αποχώρησε από το ριάλιτι (δείτε τι είπε εδώ). Αυτό την έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά και θέλησε να το μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξηγώντας γιατί έχει χαθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλες αυτές τις μέρες.

«Με βλέπετε σε μαύρα χάλια», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Τον τελευταίο καιρό έχω χαθεί κάπως από τα social media. Δεν σας μιλάω πολύ. Γενικά δεν κάνω πολλά πράγματα. Δεν έχω και πάρα πολύ όρεξη. Με όλα αυτά που συμβαίνουν είτε στον κόσμο, είτε στη ζωή μου, ή στον καθένα μας είναι λογικό. Και σε εσάς είναι λογικό. Πολλά κορίτσια περιμένετε από εμένα να σας ανεβάσω τη διάθεση. Κανείς δεν ξέρει τι σταυρό κουβαλάει. Είναι λογικό να πέσουμε. Επιβάλλεται να σηκωθούμε. Εγώ προσπαθώ εδώ και έναν μήνα. Είναι λίγο δύσκολο».



«Είμαστε οι επιλογές μας και για να μην αφήσω τον εαυτό μου να πέσει σε κατάθλιψη κάνω πράγματα, αλλά τα κάνω με το ζόρι, επίτηδες για να μην είμαι κλεισμένη στο σπίτι και κλαίω. Που εν τέλει το επιλέγω πολλές φορές, αλλά προσπαθώ να μην το κάνω», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.