Ads Top

«Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί...» - Το «καρφί» Μαρίας Αντωνά για την Σοφιάννα Αβραμάκη (vid)


Η πρώτη απάντηση της Μαρίας Αντωνά για την Σοφιάννα, την βίλα του...Μαρτίκα και το εξώδικο της Σταυρούλας Χρυσαειδή..

Το πρωί της Τρίτης (14/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Αντωνά. 

Η γνωστή δημοσιογράφος, που πρόσφατα έκανε δηλώσεις για τους παίκτες του survivor all star και δεν δίστασε να τους δικάσει μίλησε στην εκπομπή του Alpha για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες με τα εξώδικα, εις βάρος της, αλλά μεταξύ άλλων μίλησε και για την συμμετοχή της στο J2US.




Να υπενθυμίσουμε ότι τις τελευταίες μέρες είχε προκύψει μια παρεξήγηση περί εξώδικων από την Σοφιάννα Αβραμάκη στην Αντωνά, κάτι που φυσικά δεν ισχύει γιατί τελικά ήταν λάθος διατύπωση, διότι είχε στείλει η Σταυρούλα Χρυσαειδή.


Οι δηλώσεις της Αντωνά για την Σοφιάννα



«Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που αυτό το γεγονός πήρε μια τηλεοπτική διάσταση γιατί τις περισσότερες φορές, όταν η Σοφιάνα ήθελε να μου πει κάτι, συνήθως μου έστελνε μήνυμα ή μου τηλεφωνούσε.

Έχω υπάρξει πολλές φορές υποστηρικτική δίπλα της και τηλεφωνικά και με άλλες πράξεις που δεν θέλω να αναφέρω. Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω γιατί μπήκε σε μια τέτοια διαδικασία», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει δεχτεί εξώδικο από τη Σοφιάνα Αβραμάκη.



Για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Μαρία Αντωνά είπε: «Παρεξηγήθηκε, μου έστειλε εξώδικο, το πήρα πάνω μου και βγήκα και ζήτησα συγγνώμη».

Για τον Σπύρο Μαρτίκα και τα σχόλια που είχε κάνει ο ίδιος για τον Άρη Σοϊλέδη και τα περί βίλας στη Γλυφάδα, η Μαρία Αντωνά είπε: «Απ’ ότι ξέρω ο ίδιος διαθέτει μια βίλα με δέκα δωμάτια και πισίνα, λίγο έξω από την Αθήνα».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.