Ads Top

«Όταν βρεθήκαμε με την Αλεξάνδρα...» - Ο Στάθης Σχίζας σπάει την σιωπή του (vid)


Άφωνη η Φαίη Σκορδά, δεν πίστευε αυτό που άκουσε - Τι συνέβη όταν συνάντηθηκαν Σχίζας και Παναγιώταρου..

Ο Στάθης Σχίζας βρέθηκε σήμερα (17/3) καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor All Star, εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής του και όχι μόνο, αφού πρώτα αποκάλυψε το μυστικό του.




«Ήθελα λίγο να ηρεμήσω και να μπω στην καθημερινότητά μου. Δεν έδωσα συνέντευξη μέσω skype γιατί θεώρησα πως μετά την τραγωδία στα Τέμπη δεν θα έπρεπε», είπε αρχικά εξηγώντας γιατί εξαφανίστηκε από παντού με το που έφτασε στην Ελλάδα.

«Δεν αποχώρησα από το παιχνίδι για την Ελευθερία και τα όσα μου είπε. Γενικά το παιχνίδι είχε πάρει μια τροπή τελείως έξω από τα νερά μου και τον τρόπο που έχω μεγαλώσει, πέρασε σε ένα απάνθρωπο στάδιο! Σε χτυπάει στην ηθική σου, σε όλα! Ήμουν σίγουρος ότι θα δεχτώ κι εγώ χτυπήματα!



Αυτό που μου είπε η Ελευθερία ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα. Είναι δυνατόν να μην τσίμπαγα για αυτό που μου είπαν για την σύντροφό μου; Δεν μπορούν να περνάνε τα όρια της αξιοπρέπειας», ανέφερε για την απόφασή του να αποχωρήσει από το ριάλιτι.

«Ήμουν τελείως διαφορετικός παίκτης σε σχέση με πέρσι γιατί ήταν έτσι το παιχνίδι και μην ξεχνάμε ότι το Survivor είναι ένα προϊόν μοντάζ!», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.