Ads Top

«Πώς να στηρίξω τον αγαπημένο σου Βρισηίδα όταν...» - Η Ευρυδίκη ξεσπάει κατά της Βρισηίδας λόγω Μαρτίκα (vid)


Δεν μασάει τα λόγια της η Ευρυδίκη μιλώντας για τον Σπύρο Μαρτίκα, απίστευτοι χαρακτηρισμοί - Τι είπε για την φίλη της, Βρισηίδα..

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις αποκλειστικά στην εκπομπή Πρωινό Μας και δεν δίστασε να μιλήσει αιχμηρά για τον Σπύρο Μαρτίκα αλλά και να αποκαλύψει την μήνυση που έχει κάνει ένας παίκτης σε έναν άλλον.




Μάλιστα, απευθύνθηκε και στην Βρισηίδα, μιας και ο δημοσιογράφος της εκπομπής την ενημέρωσε πως νιώθει εξαιρετικά απογοητευμένη και προδομένη με τα όσα είπε για τον σύντροφό της.


Οι πρώτες δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star





«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για τον Σπύρο. Μου είπε προσωπικά της Αφροδίτης που καίνε τρίτους ανθρώπους που έχουν μια θέση. Είναι πράγματα μηνύσιμα! Έμεινα έκπληκτη από αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι ρόλος! Είναι αδίστακτος άνθρωπος που διψάει για δημοσιότητα και χρήματα!

Σκέφτηκα ότι μπορεί να πληγώθηκε η Βρισηίδα αλλά και εγώ πληγώθηκα από τον Μαρτίκα, όπως κι όλα τα παιδιά. Εγώ δεν είμαι μαριονέτα του Σπύρου επειδή έτυχε στη ζωή να έχει σχέση με μια φίλη μου.



Βρισηίδα πως να στηρίξω τον αγαπημένο σου που είπε κλέφτρα την Ελευθερία; Η Ελευθερία έχει κάνει μάλιστα μήνυση στον Μαρτίκα επειδή την αποκάλεσε κλέφτρα! Αν η Βρισηίδα είναι ευχαριστημένη με την συμπεριφορά του Σπύρου να ζήσουν και να ευτυχήσουν. Βρισηίδα, αυτά που λες ότι σου έκανε ο Άρης Σοϊλέδης πέρσι είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που βίωσα εγώ από τον Σπύρο φέτος. Όταν έφυγα, ο Σπύρος δεν μου είπε να πω τίποτα στην Βρισηίδα», είπε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.