Ads Top

«Δεν είναι η πρώτη φορά...» - «Κόλαφος» η Βρισηίδα για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου (vid)


Δηλώσεις που θα συζητηθούν από την Βρισηίδα - Τι λέει για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αλλά και για το εξώδικο της Ελευθερίου στον Σπύρο Μαρτίκα..

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μιλάει για την πρώην φίλη της Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και το εξώδικο της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Σπύρο Μαρτίκα




Η Βρισηίδα Ανδριώτου πήρε θέση για τις δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου μετά το τέλος της φιλίας τους και τα όσα ειπώθηκαν για τον σύντροφό της και παίκτη του Survivor All Star, Σπύρο Μαρτίκα.

«Ο Σπύρος είναι πιεσμένος και στεναχωρημένος πάρα πολύ. Φαίνεται, το καταλαβαίνω. Φαίνεται ότι γενικά όλοι τους δεν περνάνε καλά εκεί μέσα», ανέφερε αρχικά η Βρισηίδα για τους διαγωνιζόμενους.



Στη συνέχεια τοποθετήθηκε για τα όσα δήλωσε η πρώην φίλη της Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν δίνω δεύτερες ευκαιρίες σαν άνθρωπος. Δεν είναι η πρώτη φορά που πληγώνομαι, οπότε έχω πάρει μία απόφαση και θέλω να την τηρήσω. Εγώ τη φιλία που είχα μέσα στο παιχνίδι την κράτησα και έξω. Υπάρχει και κάτι που λέγεται σεβασμός, κάπου χάθηκε στη μετάφραση. Αν θέλω να ξαναμιλήσω μαζί της, δεν θα το πω στην τηλεόραση. Δεν αφορά κανέναν».

Μάλιστα το μοντέλο επισήμανε: «Ό,τι κι αν γίνει με τον Σπύρο στο Survivor όλοι πέφτουν επάνω μου. Γι’ αυτό και τους πρώτους δύο μήνες δεν ήμουν καλά, ούτε και τώρα είμαι. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου. Εφόσον έχω φύγει πλέον από αυτό, μην με μπλέκετε».



Τέλος η Βρισηίδα Ανδριώτου όσον αφορά το εξώδικο που έχει στείλει η Ελευθερία Ελευθερίου στον σύντροφό της σχολίασε: «Με κανένα εξώδικο δεν θα γυρίσει η Ελευθερία. Όλο αυτό με τις μηνύσεις και τα εξώδικα δεν είναι κάτι εύκολο. Ο Σπύρος πρόσεξε πολύ καλά τα λόγια του».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.