Ads Top

«Βόμβα» Βαρούχα για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός: «Κόκκινη ο Μουκουντί, κόκκινη και ο Άμραμπατ! (vid)


Ο Παναγιώτης Βαρούχας δικαιώνει τις «φωνές» του Ολυμπιακού για τον Ιταλό διαιτητή - Δείτε τι είπε για τις φάσεις των Μουκουντί και Άμραμπατ..

"Καυτή" ανάλυση από τον καθηγητή διαιτησίας για τις επίμαχες φάσεις του μεγάλου ντέρμπι στην OPAP Arena. Γιατί θεωρεί πως η Ένωση θα μπορούσε να μείνει από νωρίς με παίκτη λιγότερο.




Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός στην Αθλητική Κυριακή και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε δύο φάσεις που θεωρεί ότι η Ένωση θα έπρεπε να μείνει με παίκτη λιγότερο!

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής διαιτησία εκτίμησε ότι ο Μουκουντί έπρεπε να αποβληθεί για φάουλ στον Κανός στο 6', καθώς ο άσος του Ολυμπιακού βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Στη φάση αυτή ο διαιτητής δεν σφύριξε καν φάουλ.



Παράλληλα, ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε ότι θα έπρεπε να δει δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Άμραμπατ για εκτός φάσης σπρώξιμο στον Ρέαμπτσιουκ στο 63'.

Κατά τα άλλα, ο παλαίμαχος διαιτητής συμφώνησε με τις υπόλοιπες αποφάσεις ρέφερι και VAR. Τόνισε ότι δεν υπήρξε παράβαση για πέναλτι του Ντόη στον Πινέδα (4'), όπως και στη φάση του 45+2' όταν ο Ολυμπιακός ζήτησε δύο πέναλτι στην ίδια φάση.




Συμφώνησε με την αποβολή του Μπιέλ και τόνισε δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στις καθυστερήσεις στο στο 90+5',  αν και προσέθεσε ότι η απόφαση για κίτρινη κάρτα στον Τσούμπερ λόγω "θεάτρου" ήταν αυστηρή.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.