Ads Top

«Έχω επικοινωνήσει με...» - Η δικηγόρος της Ελευθερίου σπάει την σιωπή της για Μαρτίκα (vid)


Ετοιμάζει μήνυση η Ελευθερία Ελευθερίου; Έχει πάρει τέτοια εντολή η δικηγόρος; Όλα όσα αποκάλυψε..

Είναι γεγονός, πως όσες εβδομάδες και να περνάνε το όνομα της Ελευθερίας Ελευθερίου σχετικά με τις κινήσεις της στο Survivor all star εξακολουθεί και είναι στο προσκήνιο, καθώς η σχέση της με το Μάριο Πρίαμο δημιουργεί συνεχώς νέα σκηνικά.




Πρόσφατα μέσα από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έγινε γνωστό, πως η δικηγόρος της Ελευθερίου θα κινηθεί νομικά κατά του Μαρτίκα από την Ελλάδα με σκοπό να προστατέψει το όνομα και τη φήμη της πελάτισσάς της.

Το Σάββατο 11/3 ωστόσο η εκπομπή ''Γειά σου'' επικοινώνησε με τη δικηγόρο της τραγουδίστριας, η οποία έκανε γνωστό, πως δεν έχει κινήσει καμία διαδικασία, αλλά έχει εντολή να ενεργήσει σε ό,τι προβλέπει ο νόμος εάν ''βγει'' θιγμένη η εντολέας της.




Οι δηλώσεις της δικηγόρου της Ελευθερία Ελευθερίου για τις νικήσεις που θα κάνει



«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει τις δηλώσεις της κα Παπαδοπούλου. Η Ελευθερία Ελευθερίου με έχει καταστήσει πληρεξούσια δικηγόρο, αλλά μέχρι στιγμής δεν μου έχει δοθεί συγκεκριμένη εντολή να κινηθώ για λογαριασμό της νομικά εναντίον του Μαρτίκα. Έχω επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του και ούτε από αυτόν έχει κινηθεί κάποια νομική διαδικασία», είπε η δικηγόρος της Ελευθερίου.



Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για την Ελευθερίου αφού αποχώρησε





Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου λοιπόν, που έχει αποχωρήσει από το All Star, παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό μας και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο δικηγόρος της Ελευθερίας Ελευθερίου μελετά νομικές κινήσεις και προχωρά σε μήνυση εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.