Ads Top

«Θέλω να σταματήσει να...» - Δημόσιο ξέσπασμα Ευρυδίκης Παπαδόπουλου για Βρισηίδα (vid)


Δείτε τι είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την πρώην πλέον κολλητή της φίλη..

Στο πως αποφάσισε να μπει στο Survivor All Star αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και τη Σοφία Μανουσακίδου.




Όπως αποκάλυψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου λίγο πριν μπει στο Survivor All Star βρισκόταν σε σχέση και ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η ίδια εξήγησε πως τελικά επήλθε ένας χωρισμός και έτσι αποφάσισε να λάβει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης και να ταξιδέψει στον Άγιο Δομήνικο.

Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης τόνισε:

«Δεν φαίνεται στο πρόσωπο μου; Είμαι πολύ καλά. Μου άρεσε πολύ που πήγα στο Survivor. Ήταν μια καλή ευκαιρία να ξεπεράσω τον χωρισμό μου, δεν λέω ότι τα κατάφερα και έγινε η επίτευξη του στόχου, αλλά σίγουρα είμαι σε καλύτερα επίπεδα, εξομολογήθηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

H εντυπωσιακή κυρία μίλησε και για την Βρισηίδα Ανδριώτου.



«Δεν μου στοίχισε μια φιλία, αυτό είναι μεγάλη κουβέντα. Αν μια φιλία είναι πραγματική δεν μασάει από τέτοια πράγματα, αν και τα δύο άτομα έχουν περάσει την εμπειρία του Survivor. Θα ήθελα να σταματήσει να βγαίνει και να μιλάει για μένα», τόνισε για την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.