Ads Top

Ποιος Σχίζας; Με άλλον αγκαλιά στα χιόνια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (vid)


Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δείτε τι έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου όσο ήταν μέσα στο Survivor ο Στάθης Σχίζας..

Μη δουν ένα ζευγάρι ευτυχισμένο, με την πρώτη ευκαιρία κατευθείαν να ξεκινήσουν να λένε! Η σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα απασχόλησε πολύ τα μέσα πέρυσι, κατά την πρώτη συμμετοχή του επιχειρηματία στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor All Star.




Το πόσο τον στήριζε καθημερινά για την προσπάθεια που έκανε ο ίδιος στον Άγιο Δομίνικο (και που τελικά δικαιώθηκε γι' αυτό αφού αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής) είχε συγκινήσει πολύ το κοινό, το οποίο φέτος δεν πιστεύει στα αυτιά του με όλα αυτά που ακούει!

Μετά τις αποκαλύψεις της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα για την σύντροφό του, μπροστά σε όλη την Ελλάδα, πολύ καλοθελητές βρέθηκαν να κάνουν λόγω για τρίτο πρόσωπο στην σχέση του ζευγαριού, φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο που δείχνει την πρώην παίκτρια του My Style Rocks να διασκεδάζει στα χιόνια κι όχι μόνη.


Το βίντεο με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου






Πολλοί, επίσης, βιάστηκαν να πουν πως τον περιμένει να γυρίσει για να τον χωρίσει, κάτι που όμως η αλήθεια είναι δεν φαίνεται καθόλου να ισχύει από την πρώτη ανάρτηση που έκανε εκείνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μετά την χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του Στάθη πως θέλει να φύγει από το παιχνίδι.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το τοπίο θα ξεκαθαρίσει όταν ο Στάθης επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο... μέχρι τότε βέβαια το twitter έχει κάθε λόγο να κάνει... πάρτι!



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.