Ads Top

«Ξαφνικά γελάω, ο ίδιος βγήκε και είπε..» - Η πρώτη δήλωση Ασημίνας μετά την αποκάλυψη Ατζούν για την αποβολή τους (vid)


Δηλώσεις που θα συζητηθούν από την Ασημίνα μετά τις αποκαλύψεις Ατζούν..

Το πρωί του Σαββάτου (18/3) στην εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον Ατζούν μετά την αποβολή της από τον φετινό κύκλο του Survivor all star. 




Μετά τις δηλώσεις του παραγωγού του ριάλιτι επιβίωσης, που προβάλλεται μέσα από το κανάλι του ΣΚΑΙ για τα όσα συνέβησαν.

Να υπενθυμίσουμε ότι από την πρώτη στιγμή που αποφασίστηκε πως η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου έπρεπε να αποβληθούν από το Survivor All Star παρόλο που σύμφωνα με τις ίδιες δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για να αποδειχθεί πράγματι πως είχαν επικοινωνία με τα οικεία τους πρόσωπα στην Ελλάδα, αφού θεωρήθηκε πως πιάστηκαν με το κινητό στο χέρι, η δεύτερη αποφάσισε να φτάσει την υπόθεση στα άκρα και να αποδείξει την αθωότητά της με οποιοδήποτε τρόπο.

Έτσι, κατέληξε να στέλνει εξώδικά και μηνύσεις στον Ατζούν Ιλιτζαλί και την παραγωγή, ενώ μέχρι και ο σύντροφός της, Χρήστος Δάντης, βγήκε δημόσια και πήρε θέση "πετσοκόβοντας" όσους έριχναν λάσπη στο όνομα της καλής του, καθώς πίστευε και πιστεύει στην αθωότητά της.



Την Παρασκευή 17/3, όμως, βγήκε στο φως η συνέντευξη του Τούρκου παραγωγού, στην οποία ο ίδιος μίλησε αναλυτικά για ότι συνέβη και εξήγησε τι βρέθηκε στα στοιχεία του κινητού που χρησιμοποίησαν οι δύο παίκτριες και έτσι φαίνεται πως εκείνες δικαιώθηκαν έστω και αργά. Γι' αυτό, λοιπόν, η πρωταθλήτρια προχώρησε σε μία ανάρτηση "κόλαφο" στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, αναδημοσίευσε και την ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου, ο οποίος φαίνεται πως ήταν στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή.


Οι πρώτες δηλώσεις της Ασημίνας για τα σχόλια του Αντζούν μετά την αποβολή στο Survivor all star





«Γελάω, η Τσολάκη ξέρει που της έχω πεί, θα δικαιωθώ, το μόνο που έγινε ο ίδιος ο εργοδότης μου βγήκε και είπε την αλήθεια, το θέμα είναι τι κάνει η ελληνική παραγωγή του survivor», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου και έφυγε βιαστικά.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.