Ads Top

Το έκοψε η παραγωγή στο μοντάζ: Η ατάκα Ευρυδίκης Παπαδόπουλου στους παίκτες όταν έφευγε (vid)


Δείτε τι φώναξε στους παίκτες και η παραγωγή έκοψε τον ήχο στο μοντάζ.. Δεν το κατάλαβε κανείς χθες..

Η 9η εβδομάδα που βρίσκεται στον αέρα το Survivor All Star ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 9/3 με το επεισόδιο που χτυπάει πάντα κόκκινο σε τηλεθέαση, αφού αφορά κατά κύριο λόγο πάντα την αποχώρηση ενός παίκτη.




Έτσι, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο πέρα από τσακωμούς και ίντριγκες είδαμε και την αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, μιας παίκτριας που φέτος πρόλαβε να κάτσει λίγο, αλλά απασχόλησε πολύ.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με το καλησπέρα σας φρόντισε να μπλεχτεί στις ίντριγκες του Survivor και με πολύ ενεργό ρόλο να σταθεί στο πλευρό της Ελευθερίας Ελευθερίου, να της συμπαρασταθεί σε όλα αυτά τα δύσκολα που πέρασε με τον Μάριο. Ασχέτως που μετά από λίγο, όπως αποκαλύφθηκε, έγιναν ξανά ζευγάρι. Αλλά ας μην ξεφύγουμε από το θέμα. Την Ελευθερία και τον Μάριο θα τους πιάσουμε σε άλλο άρθρο...




Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, λοιπόν, έφυγε από το Survivor All Star με ψηλά το κεφάλι...



...χαμογελώντας και χαιρετώντας όλους τους παίκτες, ακόμα και τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος παρά το γεγονός πως είναι σύντροφος της κολλητής της (Βρισηίδας Ανδριώτου) δεν έχει αγγίξει την καρδιά της, και δεν έχουν καθόλου καλές επαφές.



Φεύγοντας, λοιπόν, η Ευρυδίκη φώναξε σε όλους χαμογελαστά «Σας περιμένω έξω», κάτι που η παραγωγή προτίμησε να «εξαφανίσει» αφού έκοψε τον ήχο, προφανώς για να κάνει την ατμόσφαιρα πιο βαριά τοποθετώντας εκείνη την στιγμή την στάνταρ μουσική του αποχωρισμού που παίζει πάντα.

Φήμες, λένε, πως η εικόνα της Ευρυδίκης παραποιήθηκε λιγάκι με την βοήθεια του μοντάζ αλλά καλά να είναι! Έχει συμβεί σε πολλούς...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.