Ads Top

«Θα σας πω, δεν μπορώ να...» - Το πρόβλημα υγείας Χριστίνας Κεφαλά μετά την επιστροφή της από το Survivor


Το αποκάλυψε η ίδια η Χριστίνα - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μετά την επιστροφή της από το Survivor All Star - Πόσα κιλά έχει πάρει

 Η Χριστίνα Κεφαλά έχει επιστρέψει από το survivor all star και τον Άγιο Δομίνικο και το έχει ρίξει στο φαγητό, ενώ αποκάλυψε και το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.




Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης απολαμβάνει το φαγητό και έχει πάρει κιλάκια.

Η ίδια η Χριστίνα Κεφαλά τόνισε: «Θα σας πω την μαύρη μου αλήθεια. Έχω πάρει δύο κιλάκια. Δεν έχω σταματήσει να τρώω από την ημέρα της αποχώρησης. Δεν μπορώ να κάνω γυμναστική ακόμα γιατί τελικά έχω πρόβλημα στο πόδι μου. Κάταγμα σε ένα κόκαλο και θέλει ξεκούραση. Τελικά είμαι πολύ δυνατή, όσο έτρεχα, έτρεχα με δυνατό πόνο»

Να σας θυμίσουμε ότι η Χριστίνα Κεφαλά βρέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι και είπε: «Δεν ήθελα να γυρίσω τόσο νωρίς αλλά αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα! Έχει ξεφύγει το πράγμα στο Survivor. Είναι λίγο το μοντάζ, είναι τηλεόραση, το γνωρίζουμε όλοι αυτό. Ο πρώτος δισταγμός μου, όταν κλήθηκα να μπω στο All Star, ήταν ότι οι παλιοί θα μας έδιωχναν. Είπα: μπήκα και την πρώτη φορά σε δεύτερη φάση, το ‘χω ξαναδεί το έργο. Ήμουν σίγουρη ότι αν δεν φύγω τη δεύτερη βδομάδα, τρίτη-τέταρτη ήταν σίγουρο. Αλλά δεν είχα και το αγωνιστικό καθόλου.



Έχει ακουστεί ότι έκανα γυμναστική για να είμαι καλή στο Survivor. Εγώ είχα δύο γυμναστές και το έκανα για μένα, για την υγεία μου, για την ψυχολογία μου... Όλοι μπήκαμε για αυτά, για τη δημοσιότητα και την παραμονή στο παιχνίδι, μην κοροϊδευόμαστε. Αλλά μόλις έβλεπα όλα αυτά και να είμαι μακριά από την οικογένειά μου… όχι».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.