Ads Top

Survivor - Στάθης Σχίζας: Αυτός είναι ο λόγος που δεν μίλησε στο «Πρωινό μας» ο Σχίζας (vid)


Τι αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά - Τι έχει συμβεί με τον Στάθη Σχίζα

Η οικειοθελής αποχώρηση του Στάθη Σχίζα ξάφνιασε τους πάντες στο «Survivor All Star», στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής (05/03).




Ο επιχειρηματίας που επιστρέφει σήμερα το απόγευμα στην Ελλάδα, δε θέλησε να κάνει δηλώσεις μέσω skype στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, όπως όλοι οι παίκτες που αποχωρούν από το «Survivor All Star».

Η παρουσιάστρια και ο Νίκος Παρτσώλης αναφέρθηκαν στο συγκεκριμένο θέμα και εξήγησαν τους λόγους που ο Στάθης Σχίζας αποφάσισε να μη μιλήσει στο «Πρωινό μας».

«Να πω κάτι. Όταν ένας παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι λίγες ώρες μετά μας δίνει συνέντευξη μέσω skype. Ο Στάθης δεν ήθελε να μιλήσει. Θα έρθει εδώ στο πλατό βεβαίως ο άνθρωπος» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.



Κατόπιν ο Νίκος Παρτσώλης πρόσθεσε: «Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή είναι μια χαρά. Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι, που για αυτά θα τον ρωτούσαμε, δεν είναι έτοιμος να απαντήσει, είναι άσχημα ψυχολογικά. Και ζητάει συγγνώμη και από τους τηλεθεατές του “Πρωινού μας” και από εμάς για αυτή τη μη συνέπειά του. Επιστρέφει σήμερα το απόγευμα, ας πάρει τον χρόνο του».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.