Ads Top

Survivor - Στάθης Σχίζας: Βόμβα Σχίζα για το «μαγείρεμα» Ελευθερίας-Μάριου για να φύγει - «Τους άκουσα να λένε…» (vid)


Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Στάθη Σχίζα για Μάριο και Ελευθερία - Πώς χαρακτήρισε τον Μάριο, πώς οργάνωσαν το σχέδιο για να φύγει..

O Στάθης Σχίζας ήταν καλεσμένος στο Πρωινό μας και μίλησε για όλα όσα συνέβησαν στο survivor all star.




Αρχικά ανέφερε ο Στάθης: «Όταν βλέπω την Ελευθερίου να έρχεται να μου λέει off camera και μετά να πηγαίνει στον Μάριο και τον βλέπω να της λέει “τα είπες όλα;”. Με τα μάτια μου τους είδα και να γελάνε και να της λέει “του τα είπες όλα;”, “Γιατί δεν πας να του διαλύσεις την ψυχολογία;”… Μετά κατάλαβα ότι ο Μάριος έβαλε την Ελευθερία. Είχα πει όντως κάποια πράγματα στον Σπύρο και δεν γινόταν να τα ξέρει η Ελευθερία αλλά δεν του κρατάω κακία, αλλά δεν ήταν κάτι ουάου, ήταν ακίνδυνα.»!

Και αποκάλυψε: «Δεν έφυγα για ένα μεμονωμένο περιστατικό. Γενικά το παιχνίδι είχε πάρει μια τροπή έξω από τα νερά μου, την αξιοπρέπειά μου. Το ξέραμε ότι θα είναι ανθρωποφάγο αλλά πέρασε σε ένα στάδιο που έγινε απάνθρωπο, να σε χτυπήσω κάτω από τη ζώνη. Αυτό που μου είπε η Ελευθερία ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Φαινόταν που θα πάει. Στο τέλος είπαν για τη σύντροφό μου, δεν θα τσίμπαγα;



Ξέρω ότι είναι παιχνίδι αλλά μέχρι ένα σημείο».

Και υπογράμμισε: «Ο Μάριος είναι πονηρά στρατηγικός, δεν θέλει δυνατούς παίκτες μέσα στο παιχνίδι. Έδιωξε τον Στάθη, και θα διώξει κι άλλους όταν έρθει η ώρα, όπως ο Σάκης.

Κατά τη γνώμη μου δεν είναι αντρική συμπεριφορά αυτό που έγινε με την Καρολίνα. Εγώ έμαθα τι έγινε μεταξύ τους αφού βγήκα».

Και για τη πρώτη συνάντηση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε: «Υπήρχε λίγο αμηχανία όταν ξαναείδα την Αλεξάνδρα, έρχεσαι από τη ζούγκλα, μπαίνεις σε αυτοκίνητο, αγκαλιάζεις άνθρωπο που μυρίζει ωραία!»
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.