Ads Top

Survivor - Χριστίνα Κεφαλά: Η Κεφαλά αποκαλύπτει τον διάλογο Ελευθερίας-Ευρυδίκη για τον Μάριο (vid)


Στη φόρα ο διάλογος - Όλα όσα δεν ακούσαμε τα αποκάλυψε η Χριστίνα Κεφαλά..

H Χριστίνα Κεφαλά μίλησε για το Survivor και τις εξελίξεις, αναφέρθηκε στη σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, τον διάλογο που είχε η τραγουδίστρια με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αλλά μίλησε και για τον Σπύρο Μαρτίκα, ενώ «πέταξε» το καρφί της και στην παραγωγή.




Αρχικά είπε η Χριστίνα Κεφαλά: «Μπήκαμε μαζί με την Ελευθερία και την Ευρυδίκη. Η Ελευθερία όσο να ‘ναι φαίνεται λίγο παραπάνω, ο κόσμος την αγαπάει, τη συμπαθεί, δεν τη συμπαθεί, έχει κοινό. Όσο περισσότερο φαίνεται ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου και παίζεις περισσότερο στο μοντάζ, τόσο περισσότερο αποκτάς και κοινό».

Και πρόσθεσε: «Ψηφίστηκα αγωνιστικά, γιατί δεν ήμουν καλή, δεκτό. Σίγουρα όμως όταν είσαι σε μία υποομάδα και ανταλλάσσεις κουβέντες, είναι λογικό να ψηφίσεις κάποιον από άλλη υποομάδα».



Και συνέχισε λέγοντας: «Θεωρώ ότι η Ελευθερία ενδιαφερόταν πολύ για τον Μάριο και ακόμα ενδιαφέρεται. Εγώ, μετά το περιστατικό με την Καρολίνα, της είπα να μην στεναχωριέται και ότι οι άντρες έρχονται και φεύγουν. Της λέω: για σένα και μόνο, μείνε μακριά. Όμως, δεν άντεξε».

Και τόνισε: «Δεν αξίζει να κυνηγάς έναν άντρα, να σε βλέπει και ο κόσμος, η οικογένειά σου. Της το είχε πει και η Ευρυδίκη. Εγώ έβλεπα έναν Μάριο πολύ απόμακρο. Το αν της έχει κάνει κακό στην εικόνα της θα φανεί. Από ‘κει και πέρα ο καθένας έχει το δικαίωμα να καψουρευτεί, να ζήσει τρελά, να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του».



Και κατέληξε λέγοντας: «Είναι όντως τόσο απάνθρωπο το Survivor όπως είπε και ο Σχίζας. Όμως, ο Μαρτίκας δεν είναι δαιμόνιος. Θέλω να το πω αυτό. Είναι ο πιο καλός άνθρωπος που έχω γνωρίσει στο Survivor All Star».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.