Ads Top

Survivor - Χριστίνα Κεφαλά: Η Κεφαλά αποκαλύπτει τι είπε η Ελευθερίου στον Σχίζα (vid)


Βόμβα από την Χριστίνα Κεφαλά - Αποκάλυψε τι είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα, δείτε τι πραγματικά συνέβη..

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor all Star παραχώρησε η Χριστίνα Κεφαλά στην εκπομπή «Πρωινό μας» και στην Κατερίνα Νινιού.




Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στον Σάκη Κατσούλη και στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά αποκάλυψε τι είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.


Survivor all Star – Η Χριστίνα Κεφαλά για τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη



«Χάρηκα που αποχώρησα τόσο νωρίς, γιατί τα πράγματα έχουν φεύγει μέσα στο παιχνίδι. Τα παιδιά έχουν χάσει τον εαυτό τους και βλέπουν μόνο εβδομάδες και χρήματα. Τον τελευταίο καιρό γενικά είχα άστατο ύπνο, έβλεπα εφιάλτες. Δεν το περίμενα μέχρι να μπούμε στο συμβούλιο ότι θα φύγω, μετά όταν μπήκα μέσα είπα πως εγώ φεύγω.



Όταν ο Νίκος Μπάρτζης είπε πως ο Σάκης με ψήφισε γιατί του γκρινιάζει η Μαριαλένα, εκείνη τη στιγμή είπα πως σκέφτηκε και άλλος άνθρωπος αυτά που είχα σκεφτεί. Γενικά η Μαριαλένα με κοιτούσε παράξενα και έπαιρνα κακή ενέργεια και έλεγα πως είναι άδικο και παράλογο 2 χρόνια μετά να σκαλίσεις κάτι. Είναι άδικο να βγαίνω υποψήφια επειδή μπορεί να μην με ήθελε η Μαριαλένα.

Ο Σάκης έκανε πολύ παρέα με κάποια παιδιά. Ήμουν απόμακρη, γιατί δεν ήθελα να δίνω δικαιώματα και για να μην έχουμε μπλεξίματα. Κυρία ήμουν και κυριά είμαι, τα έχουμε ξεκαθαρίσει αυτά. Ούτως ή άλλως εγώ το τέλειωσα αυτό με τον Σάκη. Όταν είπε αυτό ο Νίκος Μπάρτζης, ο Σάκης άλλαξε. Ήταν πιο κοντά μου, με βοηθούσε στους στόχους.»


Survivor all Star – Η Χριστίνα Κεφαλά για την Ελευθερίου και τον Στάθη Σχίζα





«Οταν μπήκε η Ελευθερία στο παιχνίδι είπε στον Στάθη πως είναι όλα καλά με την Αλεξάνδρα, σε σκέφτεται και της λείπεις. Είναι όλα καλά και σε περιμένει. Επειδή έγινε όλο αυτό με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Στάθη, η Ελευθερία θεώρησε πως την εκθέσανε. Πήγε και του είπε πως σου είπα ψέματα και δεν έγινε έτσι. Εκεί έγινε όλο αυτό. Ο Στάθης έπεσε ψυχολογικά και δεν ήθελε να παίξει στους αγώνες. Γενικά είμαστε άνθρωποι, μην το ξεχνάμε. Όλοι για τα χρήματα ξεπουλιόνται», συμπλήρωσε η Χριστίνα Κεφαλά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.