Ads Top

Survivor - Φαίη Σκορδά: Η Φαίη «δίκασε» την παραγωγή μετά την αποβολή Γκότση-Πηλίδη (vid)


Έντονη διαφωνία Φαίης Σκορδά με Παρτσώλη στον αέρα του ΣΚΑΪ για το Survivor - Η Φαίη είπε με λίγες λέξεις όσα σκέφτονται χιλιάδες τηλεθεατές..

Το Survivor All Star είναι πολύ διαφορετικό από όλες τις άλλες εβδομάδες του αυτή τη φορά. Οι αποβολές Ηλια Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη είναι οριστικές και έφεραν αναστάτωση ακόμα και στον ΣΚΑΪ. Η Φαίη Σκορδά είχε άλλη άποψη από τον Νίκο Παρτσώλη για τις εξελίξεις στο Survivor.




Ο δημοσιογράφος που λέει κάθε μέρα τα δικά του Survivor spoiler δεν θέλησε να πει ονόματα. Έμεινε στην εικόνα από το trailer του Survivor και όσα λέει ο Γιώργος Λιανός.
Ωστόσο, ο Νίκος Παρτσώλης έκανε αναφορά στο τι έκανε η παραγωγή για να προσπαθήσει να γλιτώσει άλλες αποβολές.

Η αλήθεια είναι πως το παράκανε. Με άλλα λόγια, η παραγωγή δεν μπορεί να τα έχει κάνει όλα σωστά. Κι αν έχει κάνει τα… στραβά μάτια και έχει προσπαθήσει να δώσει έξτρα φαγητό, ας το έλεγε νωρίτερα θα πω εγώ.

Ο σεβασμός βέβαια που έδειξε προς τους παίκτες, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα αγαπητοί, ήταν σωστός. Κατά τη γνώμη μου πάντα, σαν Γεωργία. Δεν μπορούμε να «σταυρώνουμε» παίκτες από τη στιγμή που δεν ξέρουμε κάτι άλλο. Πιλίδης και Γκότσης παραβίασαν κανόνες, συνεπώς είναι εκτός παιχνιδιού. Αυτό έγινε, αρκεί σαν τιμωρία. Όλα τα άλλα είναι θεωρίες.




Η διαφωνία που είχε η Φαίη Σκορδά για το Survivor All Star



Η Φαίη Σκορδά προσπάθησε να εκμαιεύσει περισσότερα πράγματα από τον ρεπόρτερ της. Για τα ονόματα, για τις τιμωρίες, για όλα. Αυτό δεν ήταν όμως το μεγάλο της πρόβλημα.

Δύο διαφωνίες είχαν. Από τη στιγμή που δεν άντεξαν οι παίκτες, είπε η γνωστή παρουσιάστρια, δεν χρειάζεται να τους υπερασπιζόμαστε. Και το άλλο που είπε, ήταν πως δεν μπορεί η παραγωγή να τα έκανε όλα καλά και να μην έχει ευθύνη.

Επιπρόσθετα, δεν μπορεί μόνο οι Έλληνες παίκτες να έχουν προβλήματα με το φαγητό. Διότι, ο Νίκος Παρτσώλης είπε πως στα ξένα Survivor δεν είχαν ζητήματα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.