Ads Top

Survivor - Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αυτό είναι το μήνυμα που της έστειλε η Βρισηίδα (vid)


Το τέλος σε μια μεγάλη φιλία - Δείτε το μήνυμα που της έστειλε η Βρισηίδα μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star..

Στην εκπομπή Πρωινό Μας φιλοξενήθηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου το πρωί της Πέμπτης (16-03) και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το  μήνυμα που έλαβε από τη Βρισηίδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor και το σκηνικό με τον Σπύρο Μαρτίκα.




«Δεν έχω μιλήσει με τη Βρισηίδα. Μου είχε στείλει την Τετάρτη ότι θέλει να βρεθούμε μόλις γυρίσω και την Παρασκευή μου έγραφε ότι “δεν θέλω ούτε την καλημέρα σου” και διάφορα άλλα.

Την πήρα τηλέφωνο, δεν το σήκωσε. Της έστειλα μήνυμα, δεν έχει παραδοθεί. Πραγματικά έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Θα ήθελα η Βρισηίδα να μου δώσει την ευκαιρία να έχουμε μια συζήτηση γιατί έχουμε περάσει πολλά μαζί. Οφείλει να με ακούσει», είπε μεταξύ άλλων

Θυμίζουμε πως η Βρισηίδα είχε πει στην εκπομπή Γεια σου για την Ευρυδίκη:



«Εγώ δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί της. Της το έχω στείλει και σε μήνυμα ότι δεν θέλω να έχω σχέση μετά από αυτά που είπε. Το καλύτερο για εκείνη θα ήταν να ζητήσει μια δημόσια συγγνώμη γι’ αυτά που είπε. Δεν ξέρω αν θα μιλήσουμε τώρα που θα βγει, σίγουρα θα μου στείλει μηνύματα, το θέμα είναι πως θα το διαχειριστώ εγώ»
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.