Ads Top

Γκάφα από την Φαίη Σκορδά: Η Φαίη έκανε την αποκάλυψη της χρονιάς για ζευγάρι στο Survivor (vid)


Δεν μπόρεσε να το σώσει με τίποτα, τι έχει γίνει με ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι που δεν το γνώριζε κανείς έως τώρα..

Η παρουσιάστρια από «γκάφα» αποκάλυψε κάτι που δεν έχουμε δει στις κάμερες και δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν…




Τίτλοι τέλους πέφτουν στη σχέση Ελευθερίας – Μάριου, στο Survivor All Star. Μετά την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, αλλά και του καυγά της με τον Σπύρο Μαρτίκα, το πρώην ζευγάρι έρχεται ξανά αντιμέτωπο..

Η Ελευθερία, μη μπορώντας άλλο να αντέξει την πίεση, αναφέρει σε όλους στο νησί πως ο Μάριος την έβαλε να πει στον Στάθη για την προσωπική του ζωή έξω, με σκοπό να “αποδυναμώσουν” τον δυνατότερο παίκτη της κόκκινης ομάδας.



Ο Πρίαμος την φωνάζει ψεύτρα, εκείνη ξεσπά σε λυγμούς και όλη η Κόκκινη Ομάδα διαλύεται ξανά. Οι περισσότεροι παίκτες στο Survivor πιστεύουν την Ελευθερία Ελευθερίου και θεωρούν πως ο Μάριος Πρίαμος την εκμεταλλεύτηκε και μετά την πέταξε, σαν στημένη λεμονόκουπα.
Η κατάσταση στο νησί έχει ξεφύγει, ο Στάθης Σχίζας συζητιέται ακόμη, παρά την ξαφνική του αποχώρηση και ο Σπύρος Μαρτίκας με τον Νίκο Μπάρτζη κρατούν αποστάσεις από όλους..

Όλα τα παραπάνω, μεταφέρθηκαν αποκλειστικά στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ωστόσο η… βόμβα έσκασε κι αμέσως μετά. Η Φαίη Σκορδά, θέλοντας να σχολιάσει τις εξελίξεις, άθελά της έκανε μία «πιπεράτη» αποκάλυψη, για το ζευγάρι που ξέραμε ότι είχαν έρθει πολύ κοντά, αλλά δεν ξέραμε πόσο είχε προχωρήσει η σχέση τους.



Η παρουσιάστρια λοιπόν, σχολιάζοντας τις κινήσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου στο νησί, ανέφερε «Μπήκε λοιπόν στο σπίτι επειδή ο Μάριος πήγε με την Καρολίνα… ήταν με την Καρολίνα»! Ουπς…

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.