Ads Top

«Όσοι δούλευαν εκεί ας πουν...» - Ο Γρηγόρης Γκουντάρας σπάει την σιωπή του για ΣΚΑΪ και Survivor (vid)


Απίστευτη αποκάλυψη από τον Γρηγόρη Γκουντάρα - Τι ίσχυε πέρυσι στον ΣΚΑΪ για το Survivor, τι τους υποχρέωναν να κάνουν στην εκπομπή..

Σε πικάντικες αποκαλύψεις προχώρησε το πρωί της Πέμπτης 30/3 ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον αέρα της Super Κατερίνα για τον ΣΚΑΙ, με αφορμή την δήλωση της Ναταλί Κάκκαβα για το Survivor All Star.




«Έχοντας περάσει την περσινή περίοδο στον ΣΚΑΪ και βλέποντας τη φετινή ολοκληρωτική αποδόμηση του Survivor από τα ίδια τα προγράμματα του σταθμού, πραγματικά εκπλήσσομαι. Πέρσι απαγορευόταν να ειπωθεί ο,τιδήποτε αρνητικό που θα το έβλαπτε. Πραγματικά σοκ», έγραψε χαρακτηριστικά σε ένα instastory που δημοσίευσε η παρουσιάστρια.

Τα λεγόμενά της λοιπόν έσπευσε σήμερα να υποστηρίξει ο σύζυγός της, μιας και πέρσι παρουσίασαν μαζί στον ΣΚΑΙ την εκπομπή Όλα Γκουντ.




Τα πυρά του Γρηγόρη Γκουντάρα κατά του ΣΚΑΙ

«Αυτή είναι μια συνθήκη που τη βίωσα κι εγώ. Μαζί της ήμουν κι εγώ, δεν ήταν η Ναταλί μόνη της. Αυτή είναι λοιπόν μία συνθήκη που βιώσαμε πέρσι και όποιος δούλευε εκεί ας το πει.

Δεν ξέρω τι είναι το καλό ή το κακό τελικά gια το Survivor αλλά πέρσι δεν μπορούσες να πεις το παραμικρό που θα αφορούσε ούτε καν στην υπόνοια spoiler. Ούτε στη υποψία! Πήγαινες by the book και βάσει όλων όσων σου έλεγαν. Ίσχυε για όλες τις εκπομπές, με εξαίρεση ελαφρώς τον Νίκο, που είναι ένα δικό του κρατίδιο.

Φέτος, λοιπόν, βλέπω το ίδιο το πρόγραμμα στο ίδιο κανάλι να αποδομείται από τις εκπομπές και τους δημοσιογράφους του σταθμού. Το επιχείρημα ότι τα spoilers βοηθούν στην τηλεθέαση δεν ίσχυε πέρσι, αλλά φέτος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Τόσο ο ίδιος όσο και η Νάταλι Κάκκαβα μέσα από τις δηλώσεις τους έχουν κάνει ξεκάθαρο πως δεν έφυγαν από τον ΣΚΑΙ με τις καλύτερες σχέσεις και πως μεταξύ τους συνέβησαν αρκετά -δείτε εδώ πρόσφατα τι είχαν αποκαλύψει.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.