Ads Top

Οσμή σκανδάλου στο Survivor: Η παραγωγή ευνοεί Σάκη Κατσούλη μετά την αλλαγή ομάδων (vid)


Ποιοι παίκτες αδικήθηκαν - Δείτε πως ευνοείται πλέον ο Σάκης Κατσούλης μετά την αλλαγή των ομάδων..

Κάθε αλλαγή ομάδων αποτελεί και μία ανατροπή στο Survivor. Αυτό δεν αλλάζει ούτε στο Survivor All Star. Όπως δεν αλλάζει και το γεγονός πως ο Σάκης Κατσούλης είναι τρομερά ευνοημένος, ενώ ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης όχι, για παράδειγμα.




Η συζήτηση έχει ξεκινήσει και έχει να κάνει με το κατά πόσο η παραγωγή του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ ευνοεί τον Σάκη Κατσούλη. Εκ πρώτης όψεως, η εύνοια είναι μεγάλη. Δεν χωράει αμφιβολία και κουβέντα

Ο Σάκης Κατσούλης έχει μαζί του την Μαριαλένα. Πολύ σημαντικό πράγμα για τον ίδιο. Διότι, κόλλημα είχε πολλές φορές. Στο πως θα πανηγυρίσει, πως θα φωνάξει, πως θα μιλήσει και πάει λέγοντας.



Επιπρόσθετα, ο Κατσούλης έχει μαζί του Κόρο και Χανταμπάκη, οι οποίοι είχαν φτιάξει παρεάκι μαζί. Μόνο ο Μάριος έφυγε. Αν θεωρήσουμε κιόλας πως η Μαριαλένα μπαίνει στη κλίκα, τέσσερις ήταν, τέσσερις έμειναν. Ακόμα και τον Μαρτίκα που δεν μπορούσε να τον ακούει, δεν θα τον έχει πια.

Το άλλο σημαντικό σημείο είναι πως βασικοί του αντίπαλοι, όπως ο Ηλίας Γκότσης ή ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης αδικήθηκαν, ψυχολογικά πάντα. Διότι, ο πρώτος χάνει το κολλητάρι του, ο άλλος αλλάζει παραλία και χάνει και τους τρεις φίλους του.

Αδικημένη είναι και η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Η μόνη γυναικά που είναι ικανή να κερδίσει το Survivor χάνει τον άνθρωπο που την στηρίζει στο παιχνίδι, τον Νίκο Μπάρτζη. Βέβαια, η Σταυρούλα θα γίνει ακόμα πιο αγαπητή στο κοινό.


Survivor All Star spoiler 24/3: Το αρνητικό για την ομάδα Κατσούλη



Όλα τα παραπάνω, λίγο πολύ τα έχετε δει και αλλού. Δεν έχω καμία διάθεση να υπερασπιστώ τον Σάκη Κατσούλη. Παρότι, μια χαρά παιδί είναι κι από τους δίκαιους νικητές. Και δεν θεωρώ πως έτυχε εσκεμμένα καλής μεταχείρισης. Αλλά έτυχε, αυτό είναι ξεκάθαρο.



Ωστόσο, το αρνητικό στοιχείο είναι επίσης υπαρκτό στην ομάδα του Κατσούλη. Αυτό έχει να κάνει με τον Τάκη Καραγκούνια. Μεγάλος μπελάς για κάθε ομάδα και κάθε πάγκο. Μπορεί να τινάξει ένα αγώνισμα στον… αέρα. Η ομάδα που τον έχει, έχει και μειονέκτημα.

Και κάτι τελευταίο. Στο αντρικό κομμάτι έχουμε στην ίδια ομάδα Γκότση, Μάριο Πρίαμο και Πιλίδη. Ε, δεν τη λες και κακή ομάδα αυτή. Αγωνιστικά τουλάχιστον…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.