Ads Top

Επανάσταση στο Survivor: Οι παίκτες έκαναν «ντου» σε ξενοδοχείο μετά τις αποβολές (vid)


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου - Δείτε τι έκαναν οι παίκτες μετά τις αποβολές των συμπαικτών τους, πώς έφτασαν σε ξενοδοχείο..

Ποιοι και γιατί αντέδρασαν έντονα στις αποφάσεις του Ατζούν και πώς κατάφεραν να βρεθούν μέχρι το ξενοδοχείο και να φάνε τον μπουφέ!




Δείτε την αποκάλυψη μετά το 4:40:
Λόγω παραβίασης των κανονισμών οι δύο παίκτες βρέθηκαν υπόλογοι στην παραγωγή όπως ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού. Ηλίας και Γιωρίκας δεν έλαβαν μέρος στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, με την κατάσταση να ερευνάται ανακοίνωσε πριν την έναρξη του αγώνα ο Γιώργος Λιανός. Το βράδυ όλα είχαν ξεκαθαρίσει και οι αποφάσεις είχαν παρθεί.

«Οι δύο παίκτες παραβίασαν βασικούς κανόνες. Κάθε περίπτωση είναι σημαντική. Ο Γιωρίκας Πιλίδης παρέβη τον κανόνα της επικοινωνίας, είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό και τον αριθμό που καλούσε. Ο Ηλίας Γκότσης κατ΄εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor. Άλλος ένας κι απαραβίαστος κανόνας του παιχνιδιού. Και για αυτήν την περίπτωση υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις. Έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα στα χέρια μας καταλήξαμε στη συγκεκριμένη απόφαση. Θα σας ανακοινώσω την απόφαση της παραγωγής. Η απόφαση της παραγωγής είναι ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται από το Survivor All Star» ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, αφήνοντας τους παίκτες άφωνους με τις καταιγιστικές εξελίξεις.



Το θέμα όμως πόσα γνώριζαν οι συμπαίκτες τους και γιατί δεν αντέδρασαν, όπως την προηγούμενη φορά, όταν αποβλήθηκαν οι δύο παίκτριες. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του Alpha, τότε οι υπόλοιποι παίκτες είχαν κάνει… επανάσταση για το θέμα της Ασημίνας και της Δαλάκα. «Είχαν κάνει κανονική επανάσταση οι υπόλοιποι. Έφτασαν μέχρι το ξενοδοχείο που βρίσκονταν τα κορίτσια και έκαναν… πλιάτσικο. Όλη η μπλε ομάδα έτρωγε τον μπουφέ. », αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.