Ads Top

Survivor - Σοφιάννα Αβραμάκη: Η Σοφιάννα ξεσπάει κατά της Μαρίας Αντωνά - «Έχουν σταλεί εξώδικα!» (vid)


Απίστευτο ξέσπασμα από την Σοφιάννα - Τι απάντησε για την φημολογούμενη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο..

Καλεσμένη στην εκπομπή Γεια σου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 11/3 η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία μεταξύ άλλων σχολίασε όσα ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor All Star για τις κοπέλες με τις οποίες έχει έρθει πιο κοντά ο Μάριος Πρίαμος.




Μπορεί η παραγωγή του ριάλιτι μπορεί να κάλυψε ένα συγκεκριμένο όνομα για να μην ακουστεί στην μετάδοση του επεισοδίου, όμως από εκείνη τη στιγμή έχουν ξεκινήσει οι φήμες, με πολλούς να υποθέτουν ότι πρόκειται για την Σοφιάννα, με την Μαρία Αντωνά και την Σταματίνα Τσιμτσιλή μάλιστα να αναζωπυρώνουντα όσα ακούγονται (δείτε εδώ), κάτι που ενόχλησαν αρκετά την πρώτη.


Τα σχόλια της Σοφιάνας Αβραμάκη για την Μαρία Αντωνά και τις φήμες για τον Πρίαμο



«Μπράβο γυναικεία αλληλεγγύη από την Ευρυδίκη. Τα λέει με νιαζάρικο ύφος και νομίζει ότι περνάνε στο απυρόβλητο, αλλά δεν είναι έτσι γιατί κάποιοι πιάνονται και τα τραβάνε, όσο μπορούν και το ξεχειλώνουν. Έπεσε μπιπ από την παραγωγή, αλλά η Ευρυδίκη δεν το γνώριζε, πιστεύοντας ότι θα παίξει κανονικά το όνομα. Μπήκα στο Twitter κι έβλεπα να πέφτουν στοιχήματα, αν είμαι εγώ ή η Σταυρούλα.



Την επόμενη ημέρα το πρωί σε μία εκπομπή της πρωινής ζώνης συνέβη ένα περιστατικό, όπου έστειλαν ένα μήνυμα στην παρουσιάστρια μέσω του οποίου επιβεβαίωναν ότι εγώ είμαι αυτό το άτομο. Το άτομο που έστειλε το μήνυμα, ήταν μία πανελίστρια – σχολιάστρια σε άλλη εκπομπή της πρωινής ζώνης σε άλλο κανάλι. Το είπε η ίδια η παρουσιάστρια η Σταματίνα Τσιμτσιλή, την οποία θαυμάζω κι εκτιμώ απεριόριστα. Μετά το πέρας της εκπομπής μου έστειλε μήνυμα. Δεν είπαν όλο το όνομα. Είπε απλά ότι το πρώτο γράμμα είναι Σ, είναι από τα ωραία κορίτσια του Survivor και το δεύτερο γράμμα είναι φωνήεν. Κάπως έτσι αποκλείστηκε η Σταυρούλα.

Η ίδια κυρία μετά από λίγες ώρες που ξεκινούσε η δική τους εκπομπή, πάλι πολύ έξυπνα εκ μέρους της, δεν χρησιμοποίησε το όνομά μου γιατί ήδη έχει λάβει κάποια εξώδικα κι ήξερε τι μπορεί να ακολουθήσει. Με φωτογράφισε κι είπε γιατί εκπλήσσεστε; Αυτή η κοπέλα είναι ο θηλυκός Πρίαμος.

Κάποια θέματα όταν ξεπερνάνε το σχολιαστικό κομμάτι κι είναι επί προσωπικού, δεν μου κάνει καν την αίσθηση να κινηθώ νομικά. Θα μπορούσα, αλλά δεν θέλω. Τα συμπεράσματα είναι στην ευχέρεια του κόσμου. Δεν θέλω να δώσω περαιτέρω έκταση. Δεν έχω ανάγκη από καμία συγγνώμη γιατί θα είναι κάλπικη και κανείς δεν θα την πάρει στα σοβαρά. Θα ήθελα να μπει ένα μέτρο στον σχολιασμό γιατί κι η Ευρυδίκη κι η εν λόγω κυρία σχολιάζουν κι όταν δέχθηκαν αρνητικά σχόλια, μιλούσαν για τις οικογένειές τους και τους ανθρώπους τους πίσω. Κι εμείς έχουμε ανθρώπους πίσω κι οικογένειες και μου έχουν χρεώσει τον καθένα. Με τον Μάριο γνωριζόμαστε, βγήκαμε, υπάρχουν κοινές φωτογραφίες, δεν κρυφτήκαμε, αλλά κάπου ωπα», ανέφερε η Σοφιάννα.

Τι απάντησε, όμως, για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Μάριο;



«Ο Μάριος είναι ένας επικοινωνιακός άνθρωπος, έχει χιούμορ, τα λέει ωραία, είναι ευχάριστος αλλά δεν θα κρίνω ποιος τον βλέπει ερωτικά. Δεν τον έχω καθόλου για χαζό αλλά έχω το κενό που έπεσε η προσωπική συνέντευξη της Ευρυδίκης δίνει έτσι ένα όνομα και υπάρχει το κενό του τι συζητήθηκε από την πλευρά του Μάριου. Και επίσης δεν είμαι στο παιχνίδι και δεν θέλω άλλο να ασχολείστε με αυτό. Δηλαδή σας ενδιαφέρει τόσο πολύ η προσωπική μου ζωή; Έχουν πάρει μια τροπή που οι εξελίξεις είναι όλες πάνω του. Έχω ζήσει με την Ευρυδίκη και έχω δει να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των γυναικών, χρησιμοποιούμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Την Ελευθερία τη γνώρισε πριν ένα μήνα και ξεχνά ότι η Βρισηίδα είναι πίσω και μιλά άσχημα για έναν άνθρωπο που δεν έχει του τα έχει πει face to face».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.