Ads Top

Survivor - Ηλίας Γκότσης: Το Twitter αποθεώνει τον Γκότση και «δικάζει» 5 παίκτες - «Τον πούλησαν για 5.000 ευρώ...» (vid)


Οι 5 παίκτες που «πρόδωσαν» τον Ηλία Γκότση και τον οδήγησαν εκτός παιχνιδιού - Δείτε τι γράφουν οι fans του Ηλία Γκότση, όλο το παρασκήνιο..

Ο Ηλίας Γκότσης αποτελεί παρελθόν από το Survivor All Star. Στην πρώτη του ανάρτηση ανέφερε πως «δεν κρατάω κακία σε κανέναν». Τα σχόλια όπως «τον πούλησαν για 5.000 ευρώ την εβδομάδα» και τα πέντε unfollow που έκανε δείχνουν άλλα πράγματα.




Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά συνολικά πέντε παίκτες έκανε unfollow ο Ηλίας Γκότσης με το που έπιασε κινητό στα χέρια του. Δεν δέχτηκε εύκολα την αποβολή του ο Ηλιας Γκότσης, αλλά δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει, ή πιο σωστά αν θα αρχίσει, κάποια διαμάχη με την παραγωγή του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ.

Πάντως, τα χρήματα που είναι να λάβει ο Γκότσης δεν είναι λίγα. Ενώ, μέσα σε όλα αυτά δεν πρέπει αν ξεχνάμε και την ειδική ρήτρα που έχει ο Ατζούν στα συμβόλαια των παικτών. Πάντως, ο Ηλίας Γκότσης μπορεί να έχει επίσης στοιχεία στα χέρια του. Αλλά δεν έχει και πολύ σημασία.



Ο περισσότερος κόσμος του Survivor τρέφει συμπάθεια για την περίπτωσή του και αν θέλετε τη γνώμη μου δικαίως. Από τη στιγμή που παραβίασε κανόνες, δικαίως αποχώρησε, όπως είπαμε. Αλλά όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι, στα συμβούλια και στις τοποθετήσεις του προσπάθησε (και ήταν) μετρημένος και ευγενικός προς όλους.

Προδόθηκε από τους φίλους του ο Γκότσης;

Παρότι ο Ηλίας Γκότσης ανέφερε πως δεν κρατάει κακία σε κανέναν, έκανε πέντε unfollow με το που έπιασε το κινητό στα χέρια του.

  • Ηλίας Μπογδανος
  • Κωνσταντίνος Βασάλος
  • Αφροδίτη Σκαφίδα
  • Εύη Σαλταφερίδου
  • Μελίνα Μεταξά
 


Πολλά μου κάνουν εντύπωση. Αυτό της Αφροδίτης που ήταν σε άλλη ομάδα, ίσως λίγο περισσότερο. Ο Βασάλος έκανε την πάπια, το παραδέχτηκε είναι η αλήθεια. Οι υπόλοιποι είπαν πως δεν ήξεραν… Μάλλον ο Ηλίας ένα δίκιο το έχει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.