Ads Top

Survivor Trailer 29/3: Ο Ατζούν «τρελάθηκε» και μοιράζει λεφτά - Η αντίδραση των παικτών (vid)


Δείτε πως αντιδρούν οι παίκτες όταν βλέπουν ξανά τον Ατζούν - Πώς μπορούν να κερδίσουν...παραπάνω λεφτά - Τι πρέπει να κάνουν
Ακρως ενδιαφέρον και ανατρεπτικό θα είναι το σημερινό επεισόδιο του Survivor, με τους παίκτες των δύο ομάδων να βιώνουν μια… διαφορετική μάχη ενώπιον του Ατζούν Ιλιτζαλί!




Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το trailer του επεισοδίου που θα προβληθεί σήμερα στο κανάλι του ΣΚΑΪ, ο Τούρκος παραγωγός, «τρελάθηκε» και μοιράζει λεφτά με παιχνίδι έκπληξη!

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ο Ατζούν θα παρουσιάσει σήμερα ένα καινούριο παιχνίδι μνήμης το οποίο θα μοιράζει λεφτά στους παίκτες με το καλύτερο μνημονικό.



Όσο περισσότερο σωστοί είναι, τόσο περισσότερα χρήματα θα κερδίσουν, όμως κάτι τέτοιο δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, καθώς εκτός από την μνήμη χρειάζεται και απόλυτη συγκέντρωση ούτως ώστε να μην μπερδευτούν από τις ερωτήσεις που θα τους κάνει ο Ατζούν!



Φυσικά, αυτή θα είναι και μια καλή ευκαιρία για τους παίκτες των δύο ομάδων, να ξεφύγουν από την ένταση του τελευταίου χρονικά επεισοδίου (28/3) και τα απαιτητικά αγωνίσματα που έφερε αυτή η εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.