Ads Top

Survivor Trailer 15/3: Πέφτουν οι μάσκες στην μπλε ομάδα - «Μην ψηφίζετε Βασάλο, ψηφίστε Μελίνα!» (vid)


Άνω κάτω η Μπλε ομάδα μετά τις συνεχόμενες ήττες - Ποιος προσπάθησε να επηρεάσει ψήφους..

Χαμός θα γίνει και σήμερα στο Survivor All Star με τις εξελίξεις να τρέχουν και να είναι καταιγιστικές στην μπλε ομάδα.




Ο ΣΚΑΪ εδώ στη δημοσιότητα το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο θα μεταδοθεί εκτάκτως νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 20:50.

Σε αυτό βλέπουμε ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει για τα καλά στους Μαχητές, αφού οι τρεις απανωτές ήττες στις ασυλίες, έχουν κάνει αρκετές… μάσκες να πέσουν.



Συγκεκριμένα βλέπουμε τη Μελίνα και τον Ασημακόπουλο να συνομιλούν και να αναφέρουν ότι ο Τάκης Καραγκούνιας, λέει στα μέλη της μπλε ομάδας να ψηφίσουν εκείνη και όχι τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Αυτό παίρνει αντιδράσεις και ο Τάκης Καραγκούνιας μπαίνει για ακόμα μία φορά στο στόχαστρο των συμπαικτών του.


Survivor All Star trailer 15/3: Ποιος θα πάρει το έπαθλο επικοινωνίας;



Όπως κάθε φορά μετά το τέλος των αγωνισμάτων ασυλίας, οι δύο ομάδες θα πρέπει να συγκρουστούν για το έπαθλο επικοινωνίας που όπως γνωρίζουμε είναι πάρα πολύ σημαντικό.



Μπορεί ασυλίες να προστατεύουν την ομάδα από το να ψηφιστεί, ωστόσο το να ακούσεις τη φωνή η να δεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα σου δίνουν τρομερή διάθεση για να συνεχίσεις σε ένα τόσο δύσκολο ριάλιτι επιβίωσης.

Μόλις ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός το έπαθλο τα δάκρυα αρχίζουν σε πάρα πολλούς παίκτες και όχι άδικα αφού βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους για αρκετό καιρό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.