Ads Top

Survivor Trailer 13/3: Ο Ασημακόπουλος βάζει τα κλάματα - «Με έχουν κάνει να κλαίω...» (vid)


Λυγίζει ο Γιώργος Ασημακόπουλος μετά τα όσα έγιναν και την υποψηφιότητα του προς αποχώρηση..

H 10η εβδομάδα του Survivor All Star ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 12/3 με πολλά απρόοπτα και πολλές εκρήξεις θυμού και στεναχώριας. Αφήσαμε λίγο πίσω, όσο μπορούσαμε δηλαδή την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο και πιάσαμε τον καταπιεσμένο Γιώργο Ασημακόπουλο.




Εδώ και καιρό νιώθει να πνίγεται σε αυτή την ομάδα, νιώθει ότι δεν έχει κανένα απολύτως στήριγμα και μετά τα όσα έγιναν με εκείνον και τους υπόλοιπους μπλε στην προηγούμενη υποψηφιότητά του, ύστερα από την χθεσινή ήττα των Μαχητών ξανά ψηφίστηκε και έφτασε στο αμήν! 

Μέχρι που απείλησε να φύγει οικειοθελώς. Τέλος πάντων η κατάσταση «σώθηκε», αλλά τίποτα δεν είναι καλά την επόμενη μέρα...

Η επόμενη μέρα για τον Γιώργο είναι πολύ δύσκολη στο νησί, όπως θα δείτε κι εσείς στο trailer παρακάτω. Ψυχολογικά γονατισμένος τα βάζει με τον Ηλία Γκότση. 



Δεύτερος αγώνας ασυλίας απόψε και το Youweekly.gr που γνωρίζει ήδη ποιος θα χάσει αλλά και ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση μπορεί να σας πει με σιγουριά πως απόψε το επεισόδιο θα χτυπήσει κόκκινο!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.