Ads Top

Survivor Spoiler 8/3: Ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επικοινωνίας;


Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή - Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Το Survivor είναι σε πλήρη εξέλιξη και την Τετάρτη έχουμε αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνία. Ποια ομάδα θα χαμογελάσει αυτή τη φορά στο Survivor All Star; Μπλε ή κόκκινη θα είναι η 6η επικοινωνία στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;




Η Τρίτη είναι κλασικά μέρα με την τελική τετράδα υποψηφιοτήτων. Εκεί επικεντρώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, εκεί όπου έχουμε τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση, δύο φαβορί να αποχωρήσουν.

Υπάρχουν και οι ψηφοφορίες μας που τρέχουν. Αν και προσωπική μου ευχή είναι να αποχωρήσει η Ελευθερία Ελευθερίου.


Survivor spoiler 8/3 Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας





Πριν από αυτά που θα τα δούμε την Πέμπτη έχουμε το 6ο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία. Οι κόκκινοι έβαλαν stop στην πρόσφατη κυριαρχία των μπλε παίρνοντας την 3η ασυλία εύκολα όπως είδαμε σε Live μετάδοση.

Το θέμα είναι πως το αγώνισμα ήταν βολικό για την κόκκινη ομάδα. Στατικό, είχε να κάνει μόνο με τη δύναμη, δεν είχε στίβο μάχης, επομένως ήταν μέσα στις δυνατότητές τους. Θα μπορέσουν να πάρουν ψυχολογία και να πάρουν ακόμα μία νίκη;

Βέβαια, τα αγωνίσματα επάθλου επικοινωνίας έως τώρα είναι υπόθεση των κόκκινων. Τέσσερα παιχνίδια έχουν πάρει οι κόκκινοι, μόλις την περασμένη εβδομάδα έσπασαν το ρόδι οι Μαχητές.



Οι Μαχητές κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας, το δεύτερό τους στο Survivor All Star. Το θέλουν, το κερδίζουν. Απλά πράγματα.

Οι μπλε μειώνουν σε 4-2 και ανεβαίνουν με τη σειρά τους τη σκάλα επικοινωνίας. Θα έχουν μηνύματα από φίλους και συντρόφους.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.