Ads Top

Survivor Spoiler 7/3: Βόμβα! Ο Μάριος τα χει ξαναβρεί με την Ελευθερία και ο Μπάρτζης δικαιώνεται (vid)


Το βίντεο ντοκουμέντο που δικαιώνει τον Μπάρτζη για Ελευθερία και Μάριο, τι κάνουν στο δάσος - Τα αποκάλυψε όλα ο ΣΚΑΪ

Σούσουρο μεγατόνων έχει δημιουργηθεί με τα... ζευγάρια του Survivor All Star! 




Κι ενώ ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι για να γυρίσει στην Ελλάδα και να δει τι συμβαίνει με την αγαπημένη του η Καρολίνα Καλύβα με αυτά που βγαίνουν προς τα έξω αν μπορούσε να πάρει αεροπλάνο και να πάει Άγιο Δομίνικο, θα το έκανε - μάλλον.

Ο... αγαπημένος της, Μάριος Πρίαμος φαίνεται πως τα έχει ξαναβρεί με την πρώην του... Ελευθερία Ελευθερίου. Η σχέση τους ειπώθηκε αρχικά στο επεισόδιο της Παρασκευής 3/3 από το Νίκο Μπάρτζη και επιβεβαιώθηκε σήμερα, Τρίτη 7/3, μέσα από ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη (ειδικού στα θέματα του Survivor) στην εκπομπή Πρωινό μας.




Τι κάνουν τελικά στο δάσος η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Μάριος Πρίαμος



Σύμφωνα, λοιπόν, με τα λεγόμενα του Νίκου Παρτσώλη, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Μάριος Πρίαμος όντως απομονώνονται στο δάσος και όντως κάνουν πράγματα που δεν θα έκαναν μόνο δυο καλοί φίλοι.



Επίσης, αποκάλυψε πως κρύφτηκε στους θάμνους για να κρυφακούσει τι λένε οι συμπαίκτες της για εκείνη, και την εντόπισε η κάμερα. Μάλλον τα πλάνα θα παιχτούν στα επόμενα επεισόδια. Αχ βρε Ελευθερία μου, καλά ήσουν στο τραγούδι! Δεν σε θέλει και τόσο το ριάλιτι.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.