Ads Top

Survivor Spoiler 31/3: Βόμβα! Αυτός έγραψε το χαρτάκι που έδιωξε τον Γκότση από το παιχνίδι


Ποιοι 3 παίκτες εμπλέκονται ακόμη και βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι - Δημοσίευμα βόμβα - Δείτε ποιος έγραψε το χαρτάκι..

Αυτά παθαίνεις Τούρκε μου όταν συλλέγεις απο την δεξαμενή των άσχετων, παίκτες που σε κάθε άλλη περίπτωση θα ζούσαν με τον βασικό μισθό… και τους δίνεις τάληρα την εβδομάδα. Δεν έχουν καμία τηλεοπτική εμπειρία, δεν είναι επαγγελματίες και σου αποδομούν το παιχνίδι. 




Αυτό συνέβη και με τον Γκότση που αν δεν συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει ριάλιτι μαγειρικής… δεν θα τον γνώριζε κανείς. Άντε δέκα νοματαίοι που τους γύμναζε με 30 ευρώ την ώρα στην καλύτερη περίπτωση.

Πάμε τώρα στην αλήθεια… αφού σας υποσχεθώ ότι σε λίγες ημέρες αυτά που θα μοιραστώ μαζί σας… θα σας κάνουν να τραβάτε κάθε τρίχα που έχετε πάνω σας. Και αναφέρομαι σε βίντεος και αποδείξεις απο το νησί.



Ο Γκότσης την πάτησε. Χωρίς να γνωρίζει λέξη στα Αγγλικά έδωσε στον ντόπιο ένα χαρτάκι γραμμένο στα Αγγλικά. Και το έκανε αφού συνεννοήθηκε με την Σαλταφερίδου τον Μπιογδάνο και τον Βασσάλο. Αυτός είναι και ο λόγος που σταμάτησε να τους ακολουθεί με το που βγήκε απο το παιχνίδι.

Η Σαλταφερίδου έγραψε το σημείωμα με τους άλλους δυο να περιμένουν τα φαγητά. Μόνο που ο Γκότσης δεν μπορεί να μιλήσει καθώς περιμένει να πληρωθεί. Και ξέρει πώς αν το κάνει… κάηκε.

Γεγονός είναι πώς το σημείωμα βρέθηκε. Αλλά ο Γκότσης “δεν αρέσκεται στο να εκθέτει ανθρώπους”. Γεγονός είναι πώς ο ντόπιος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις και αφού έδωσε τον Γκότση απομακρύνθηκε απο την παραγωγή.



Γεγονός είναι επίσης πώς τα στελέχη της παραγωγής γνωρίζουν καλά το τι συνέβη όπως και το ότι ο Γυμναστής και νικήτής του παιχνιδιού δεν ξέρει ούτε τα βασικά εις την Αγγλικήν γλώσσαν.

Θα επιστρέψω σύντομα… καθώς μαθαίνω ότι κάποιες παίκτριες την έχουν καταβρεί με τους ντόπιους… κάποιες άλλες έχουν προχωρήσει και ερωτικά, ενώ κάποιοι καταθέτουν την ψυχή τους σε στελέχη της παραγωγής περιγράφοντας μέχρι και τα κέρατα που έχουν φάει απο συντρόφους τους.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.