Ads Top

Survivor Spoiler 31/3: Βόμβα! Ο Γκότσης κινδυνεύει με πρόστιμο 150.000 ευρώ


Τι αναγράφει η ρήτρα που έχει υπογράψει πριν μπει στο παιχνίδι - Δείτε τι αναφέρει το δημοσίευμα

Πρώτο θέμα στο lifestyle ρεπορτάζ έχει γίνει η αποβολή του Ηλία Γκότση από το Survivor All Star με τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως να είναι ραγδαίες.




Λίγο πολύ η ιστορία με τον Ηλία Γκότση είναι γνωστή! Φέρεται να συνελήφθη με παράνομη ποσότητα τροφής και μετά από έρευνες που έγινε διαπιστώθηκε πως αυτό γινόταν σε καθημερινή βάση! Ωστόσο το γεγονός πως την πλήρωσε μόνο εκείνος, ενώ φέρεται να ήταν κι άλλοι παίκτες στο κόλπο, τον έχει κάνει έξαλλο!

Ο Ηλίας Γκότσης δεν διστάζει να εκφράζεται ανοικτά στα social media για τις κατηγορίες αυτό, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με βαρύτατο πρόστιμο που φτάνει μέχρι και τις... 150.000 ευρώ!

Πιο συγκεκριμένα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί είχε φροντίσει εξ αρχής να πάρει τα μέτρα του. Άλλωστε είχε διοργανώσει All Star και σε άλλες χώρες και γνώριζε τι τον περιμένει, αφού όλοι οι παίκτες πάνε προετοιμασμένοι για όλα στον Άγιο Δομίνικο!



Στις ρήτρες λοιπόν που υπέγραψαν οι παίκτες υπήρχαν όλες οι δικλίδες που εξασφαλίζουν την αξιοπιστία του Survivor All Star! 

Ο Ηλίας Γκότσης λοιπόν γνωρίζει πολύ καλά μέχρι που τον... παίρνει, για αυτό και προσέχει ακριβώς σε τι αναφέρεται και δεν λέει περισσότερα! Ωστόσο αν η κατάσταση ξεφύγει κινδυνεύει ακόμα και με πρόστιμο ύψους... 150.000 ευρώ!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.