Ads Top

Survivor Spoiler 29/3: Σκάει «βόμβα» και με Σπύρο Μαρτίκα;


ΒΟΜΒΑ! Αποβάλλεται και ο Σπύρος Μαρτίκας από το παιχνίδι για παράβαση κανονισμών; Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα που βάζει «φωτιά» στα σενάρια..

Μετά την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη φαίνεται πως η παραγωγή του Survivor All Star είναι πιο καχύποπτη κι έχει αρχίσει να ψάχνει τι άλλο μπορεί να συμβαίνει στις παραλίες που δεν το ξέρει ακόμη! 




Ένας παίκτης των Κόκκινων βρίσκεται ήδη στο επίκεντρό της ενώ πληροφορίες θέλουν και τον Σπύρο Μαρτίκα να έχει παραβεί κανονισμούς!

Συγκεκριμένα, μεταφέρθηκαν δημόσια κάποιες πληροφορίες από την εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 28/3, που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα!


Οι αποκαλύψεις για τον Μαρτίκα και την ζωή που κάνει στο Survivor All star





«Θυμάστε ότι σας είπα ότι θα βρεθούν άνθρωποι με κινητό. Για τον Μαρτίκα, λοιπόν τώρα θα πω, αν και δεν μας ακούει αλλά τέλος πάντων θα του τον μεταφέρουν, να προσέχει τι λέει γιατί μαθαίνω ότι θα έρθουν τέτοιες εξελίξεις απ' έξω για τον Μαρτίκα που η παραγωγή θα έχει πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα αν θέλει να τον κρατήσει στο παιχνίδι γιατί της δίνει ριάλιτι» είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ενώ τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και πρόσθεσε:

«Για να το αποκρυπτογραφήσουμε αυτό που λες, θα υπάρχει κάποιος παίκτης που έχει βγει έξω και θα πει ότι ο Μαρτίκας έχει κινητό, έχει ασύρματο, έχει τηλεόραση, έχει wifi κι έχει και συνδρομητικό κανάλι».



Τέλος, πρόσθεσε ο Κωνσταντινίδης: «Και μην έχει και πράγματα να δείξει» αφήνοντας άφωνο τον Γιάννη Πουλόπουλο που φώναξε «Α έχει και ντοκουμέντα;!», λήγοντας την συζήτηση.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.