Ads Top

Survivor Spoiler 29/3: Άγριος καβγάς Σάκη Κατσούλη-Μαρτίκα για την Μαριαλένα - «Όσο μπόι σου λείπει...» (vid)


Δείτε τι θα συμβεί στο συμβούλιο - Δείτε γιατί βγαίνει εκτός εαυτού ο Σάκης Κατσούλης, τι λέει ο Μαρτίκας για την Μαριαλένα..

Ο Σάκης Κατσούλης ζήτησε τον λόγο από τον Σπύρο Μαρτίκα για την φράση «όσο μπόι σου λείπει τόση γλώσσα έχεις» που είπε για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.




Οι εντάσεις καλά κρατούν στο Survivor All Star. Πρωταγωνιστές του νέου καυγά ο Σάκης Κατσούλης και ο Σπύρος Μαρτίκας, καθώς όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ, οι δύο παίκτες θα έχουν μια έντονη στιγμή στο αποψινό επεισόδιο.

Αιτία μια φράση που είπε για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη ο Σπύρος Μαρτίκας στο συμβούλιο του νησιού, συζητώντας για τον καυγά που ξέσπασε ανάμεσα στην παίκτρια των Διασήμων και τον Νίκο Μπάρτζη στο αγώνισμα ασυλίας. 




Ο φαρμακοποιός σχολίασε, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Όσο μπόι της λείπει τόση γλώσσα έχει». Η Μαριαλένα απουσίαζε από το συμβούλιο λόγω ενός θέματος υγείας, ωστόσο ο σύντροφός της δεν αντέδρασε εκείνη την στιγμή.



Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Νίκος Παρτσώλης, ο Σάκης Κατσούλης επεξεργάστηκε τα λεγόμενα του Σπύρου Μαρτίκα και του επιτέθηκε μαζί με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη λέγοντάς του ότι πρέπει να ζητήσει συγνώμη και πως δεν μιλάνε έτσι σε μια γυναίκα.

Ο φαρμακοποιός πάντως, δεν πήρε πίσω τα λεγόμενά του λέγοντάς τους ότι και σε έναν άνδρα τα ίδια θα έλεγε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.