Ads Top

Survivor Spoiler 28/3: Αποχωρεί οικειοθελώς ο Ηλίας Μπόγδανος από το παιχνίδι;


Τι ζήτησε από την παραγωγή όταν ανακοινώθηκε η αποβολή του Ηλία Γκότση - Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση ο Ηλίας Μπόγδανος

Αρκετά στενάχωρες είναι οι εξελίξεις στο Survivor All Star, μετά την αποβολή των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πηλίδη από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!




Ένας από τους παίκτες που στεναχωρήθηκαν αρκετά ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος. Και ο λόγος που τον έκανε ράκος δεν ήταν ότι έφυγε ο φίλος του, άλλωστε κάθε φιλία φαίνεται μετά το Survivor και όχι στην διάρκειά του, αλλά το γεγονός πως νιώθει προδομένος!

Τόσο καιρό τα δύο παιδιά ήταν κολλητοί! Κοιμόντουσαν μαζί και όλη την μέρα ήταν ο ένας δίπλα στον άλλον! Το γεγονός πως ο Ηλίας Γκότσης έτρωγε κάθε μέρα κρυφά και έβλεπα εκείνον αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά να πεινάνε τον έκανε να μην πιστεύει στα αυτιά του.



Ο Ηλίας Μπόγδανος μπροστά στις αποκαλύψεις του Γιώργου Λιανού λύγισε! Έβαλε τα κλάματα και ζήτησε να μιλήσει με τον Ηλία Γκότση, πριν εκείνος πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα. Φυσικά αυτό δεν μπορούσε να γίνει και έτσι ο «Spiderman» έμεινε με το παράπονο!

Ο Ηλίας Μπόγδανος ζήτησε να δει ειδικό γιατί η ψυχολογία του ήταν στα τάρταρα! «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ! Θέλω να δω ψυχολόγο», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης της κόκκινης ομάδας και φυσικά αυτό το αίτημα έγινε αποδεκτό.



Ο Ηλίας νιώθει προδομένος από τον κολλητό του και η αντίδρασή του είναι πέρα για πέρα φυσιολογική! Ο χρόνος όμως είναι ο μεγαλύτερος γιατρός και αυτά σύντομα θα ανήκουν στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.