Ads Top

Survivor Spoiler 28/3: Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία;


Κόκκινη ή Μπλε; Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Δείτε τι λέει η πρώτη διαρροή..

Οι εξελίξεις στο Survivor All Star αφήνουν άπαντες με... κομμένη την ανάσα, είτε με όσα συμβαίνουν αγωνιστικά είτε με όσα φοβερά παρατηρούνται εξωαγωνιστικά, με τους πρώην παίκτες του ριάλιτι μάλιστα να μας προειδοποιούν πως δεν έχουμε ακόμη τελειώσει με τις εκπλήξεις.




Για να το λένε, πάντως, όλο και κάτι θα γνωρίζουν, αφήνοντας σε πολλές περιπτώσεις έντονα υπονοούμενα για ευνοούμενους και αδικημένους απέναντι στις παρανομίες, που άπαντες κάνουν έναντι των κανόνων, που υπάρχουν στο παιχνίδι.

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, πάντως, η εβδομάδα που ξεκίνησε με αλλαγή των ομάδων εξελίσσεται προβληματικά, αφού οι Διάσημοι είναι σαφώς ανώτεροι από τους Μαχητές, με τη διαφορά τους να φαίνεται ειδικά από τη στιγμή, που ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης δεν υπάρχουν πια στον Άγιο Δομίνικο ύστερα από την αποβολή τους.




Survivor All Star: Οι νικητές της τελευταίας ασυλίας



Οι εξελίξεις, λοιπόν, δεν πρέπει να αποκλείονται και ενδέχεται να δούμε νέες αποφάσεις της παραγωγής ως προς τις συνθέσεις των ομάδων, ωστόσο πρώτα πρέπει να δούμε το τι θα συμβεί στο νέο αγώνισμα ασυλίας, που βρίσκει τους παίκτες να παλεύουν και πάλι για την επιβίωσή τους, ύστερα από τις υποψηφιότητες των Ελευθερίας Ελευθερίου, Σπύρου Μαρτίκα και Νικόλα Αγόρου.

Ποιος, λοιπόν, θα πάρει την τρίτη ασυλία; 



Όπως όλα δείχνουν, οι «Κόκκινοι» παίρνουν τους «Μπλε»... παραμάζωμα και αναμένεται να μάθουμε στο νέο συμβούλιο ποιοι θα είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, μαζί με τις πιθανές αποφάσεις της παραγωγής.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.