Ads Top

Survivor Spoiler 26/3: Οριστικό! Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρούν Γκότσης - Πιλίδης


Ανατρέπονται όλα - Οριστικό και επιβεβαιωμένο - Αποχώρησαν Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης..

Ο Ατζούν έμαθε τα γεγονότα που έγιναν στο Survivor All Star και αποφάσισε την αποβολή των δύο παικτών. Εκτός οι Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης! 




Σας το είχαμε πει από την προηγούμενη ανάρτηση. Τα χέρια της παραγωγής του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ ήταν δεμένα. Από τη στιγμή που Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου είχαν αποβληθεί επειδή είχαν επικοινωνία με κινητό, ήταν ηλίου φαεινότερο το τι θα συμβεί.

Ειδικά από τη στιγμή που η Κατερίνα Δαλάκα είχε φανεί πως δεν είχε άμεση εμπλοκή, αλλά τελικά έφυγε κι εκείνη για να μην υπάρχει το παραμικρό ψεγάδι στην όλη διαδικασία. Αυτό το περιστατικό αποδεικνύει πως το Survivor All Star παραμείνει καθαρό.



Βέβαια, το ερώτημα που δημιουργείται έχει να κάνει με τα προηγούμενα Survivor. Τι γινόταν σε αυτά; Ποιος από τους παλαιούς νικητές με τα σημερινά δεδομένα θα είχε αποβληθεί και η ιστορία θα είχε γραφτεί διαφορετικά;


Survivor All Star spoiler 27/3: Εκτός Γκότσης και Πιλίδης με απόφαση Ατζούν



Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης είναι εκτός Survivor. Διότι, η παραβίαση κανόνων ήταν τέτοια που δεν ήταν δυνατό να κάνει ουδείς τα στραβά μάτια στην όλη διαδικασία. Η απόφαση είναι από τον ίδιο τον Τούρκο παραγωγό και δεν σηκώνει αμφισβήτηση. Το τέλος των δύο παικτών είναι εκτός οριστικά.



Ο Ατζούν είναι αυτές τις μέρες στον Άγιο Δομίνικο και το θέμα το χειρίστηκε προσωπικά. Δεν υπήρχε καμία άλλη επιλογή και εκδοχή στο μυαλό του, από τη στιγμή που τα στοιχεία ήταν αδιάσειστα. Ο κανόνας και η συμφωνία όλων των παικτών ήταν ξεκάθαρη από την αρχή.

Οι δύο παίκτες δεν θα αγωνιστούν στο αγώνισμα που θα δούμε την Δευτέρα. Αυτός είναι ο λόγος που αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία, άλλωστε. Στο συμβούλιο της Δευτέρας ή και στο ceremony πριν από το αγώνισμα θα ανακοινωθεί το τέλος των δύο παικτών.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.