Ads Top

Survivor Spoiler 20/3: Αυτοί ψηφίζουν τον Τάκη Καραγκούνια υποψήφιο (vid)


Διέρρευσαν τα ονόματα - Δείτε πως θα βγει υποψήφιος ο Τάκης Καραγκούνιας, ποιοι θα τον ψηφίσουν..

Το Survivor All Star επιβεβαιώνει στο 100% έως τώρα τον χαρακτήρα του πιο ανατρεπτικού Survivor που έγινε ποτέ, με τα συμβούλια του νησιού να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι.




Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και το 2ο συμβούλιο του νησιού αυτή της εβδομάδας. Όλα τα συμβούλια, άλλωστε, έχουν τη σημασία τους, μιας και εκεί παίζει το μέλλον του στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ κάθε παίκτης.

Με την υποψηφιότητα της Νικολέτας αρχίζει σιγά-σιγά να σχηματίζεται το παζλ των υποψηφίων αυτή της εβδομάδας, με τους παίκτες να τίθενται στην κρίση του κοινού.



Από πολύ νωρίς το Sportime είχε αναφέρει ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία και ποιος είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση.


Survivor All Star: Ποιοι ψηφίζουν τον Τάκη Καραγκούνια;



O «μισθοφόρος» των Μαχητών λοιπόν βγαίνει στον τάκο για δεύτερη φορά στο φετινό παιχνίδι, καθώς είχε βρεθεί στην ίδια θέση μαζί με Σπύρο Μαρτίκα, Γιώργο Ασημακόπουλο και Καρολίνα, η οποία εν τέλει αποχώρησε.

Δεκατρείς παίκτες απαριθμούν αυτή τη στιγμή οι Μπλε, με τους μισούς να ψηφίζουν τον Τάκη, βγάζοντάς τον υποψήφιο. Ποιοι είναι αυτοί λοιπόν;

Η αλήθεια είναι πως μερικά ονόματα είναι λίγο-πολύ αναμενόμενα. Πρώτα απ’ όλα η Μελίνα, με την οποία ο Τάκης είχε έναν άγριο καυγά που είχαν προ ημερών.

Παράλληλα, ψήφο στον Τάκη ρίχνουν ο Ηλίας Γκότσης με τον οποίο αναμένεται «σύγκρουση» απόψε, όπως και ο Παναγιώτης, με τους τόνους ανάμεσα στους δύο παίκτες να έχουν ανέβει κατά διαστήματα.



Στο ίδιο πλαίσιο κινείται και η Εύη Σαλταφερίδου, η οποία πρόσφατα ξέσπασε σε κλάματα εξ’ αιτίας του, καθώς της φώναζε συνεχώς κατά την διάρκεια του αγωνίσματος.

Από ‘κει και πέρα, ούτε για τη Ρία Κολοβού ο Τάκης είναι… ο πιο αγαπημένος παίκτης, επιλέγοντας μεταξύ άλλων να μην του δώσει φαγητό όπως έκανε σε άλλους, στο χθεσινό (19/3) επεισόδιο. 

Τέλος, ο Νικόλας Αγόρου, με τον οποίο επίσης έχουν δημιουργηθεί διάφορα ζητήματα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.