Ads Top

Survivor Spoiler 15/3: Βόμβα! Παίκτες απείλησαν με απεργία τον Ατζούν από το παιχνίδι


Ο λόγος που εξαγριώθηκαν οι παίκτες - Τι συνέβη, τι ήθελε να κάνει η παραγωγή

Ο Τούρκος παραγωγός θέλει να φέρει τούμπα το παιχνίδι και να αλλάξει τους κανόνες του, όμως οι παίκτες διαφώνησαν και τελικά το... πλήρωσαν πολύ ακριβά.




Γίνεται ήδη κουβέντα και μάλιστα ρωτήθηκε ευθέως και ο Γιώργος Λιανός από την Φαίη Σκορδά, για το ενδεχόμενο να προκύψει άμεσα αλλαγή στις συνθέσεις των δύο ομάδων στο Survivor All Star.

Πρόκειται για τη γνωστή φημολογία που σέρνεται καιρό, αφού μετά και τις τελευταίες προσθήκες και κυρίως αυτή του Γιωρίκα Πηλίδη στους Μπλε, οι Διάσημοι είχαν χάσει την... άμμο κάτω απ' τα πόδια τους και γνώριαν τις ήττες, τη μια μετά την άλλη.

Το Dokari αποκαλύπτει σήμερα πως εντός της παραγωγής υπήρχαν -πράγματι- φωνές προς τον Ατζούν για να εξετάσει μια πιθανή νέα ανακατανομή των δύο ομάδων, ώστε να δουν και πάλι άσπρη μέρα οι Διάσημοι. 



Ωστόσο, ο Τούρκος παραγωγός δίστασε να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή, καθώς γνώριζε πως μια νέα παρέμβαση της παραγωγής , θα είχε ως αποτέλεσμα τον ξεσηκωμό των παικτών.
Μάλιστα, οι παίκτες φέρονται να έχουν διαμηνύσει μέρες τώρα προς την παραγωγή ότι δεν πρόκειται να δεχτούν κάτι τέτοιο, απειλώντας μάλιστα και με απεργία, σε περίπτωση που δεν λαμβάνονταν σοβαρά το τελεσίγραφό τους. 

Κάπως έτσι, λοιπόν και με συνοπτικές διαδικασίες πάγωσε η όποια σκέψη υπήρξε για ανακατανομή των παικτών στις δύο ομάδες και το Survivor All Star θα συνεχιστεί με Διάσημους και Μαχητές να πορεύονται ως έχουν.



Αν κρίνουμε πάντως από τα αποτελέσματα των αγώνων αυτή την εβδομάδα, ίσως οι Μπλε να έπρεπε να το ξανασκεφτούν, καθώς οι ήττες τους δεν έχουν τέλος!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.