Ads Top

Survivor Spoiler 14/3: Βόμβα! Αυτοί είναι οι παίκτες που έκλεψαν στο παιχνίδι


Νέο περιστατικό κλοπής στο Survivor - Ποιοι παίκτες έκλεψαν, τι έφαγαν - Θα αποβληθούν από το παιχνίδι;

Μετράμε ήδη δύο μήνες που το Survivor βρίσκεται σε εξέλιξη στον Άγιο Δομίνικο και κάποιοι παίκτες που βρίσκονται από την αρχή στο παιχνίδι σίγουρα έχουν καταβληθεί παραπάνω από την πείνα.




Ένα νέο περιστατικό κλοπής αποκαλύπτεται σήμερα, την ώρα που στο σημερινό επεισόδιο αυτοί κερδίζουν την ασυλία. Τι είναι αυτό το… «φοβερό» που κατάφεραν δυο παίκτες να «τσιμπήσουν» από την παραγωγή και ποιοι είναι αυτοί;



Αν και η κλοπή θεωρείται σίγουρα ποινικό αδίκημα, ποιος ψάχνει τώρα δικαστή εκεί στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου για να δικάσει τον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπόγδανο που μην αντέχοντας άλλο την πείνα, εντοπίστηκαν να κλέβουν δύο ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ φρυγανιές! Μία έκαστος όπως είπε ο Νίκος στη Φαίη Σκορδά!

Οι δύο παίκτες δέχτηκαν την επίπληξη υψηλόβαθμου στελέχους της παραγωγής που τις είχε… μετρημένες και κατάλαβε ότι κάτι έλειπε.

Ωστόσο οι παρατηρήσεις δεν έμειναν μόνο στους δύο αλλά και σε όλους τους παίκτες. Το στέλεχος είπε ότι ναι μεν κατανοούν αλλά απαγορεύεται η κλοπή.



Το συμβάν όπως είναι φυσικό, δεν θα το δούμε στους δέκτες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αν και θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον κάποια στιγμή η παραγωγή του Ατζούν να μας δείξει περιστατικά κλοπών που έχουν γίνει κατά τη διάρκεια όλων των κύκλων του ριάλιτι επιβίωσης για να δούμε πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κανείς όχι μόνο όταν πεινάει, αλλά και όταν αποζητάει 100.000 ευρώ!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.