Ads Top

Survivor Spoiler 10/3: Βόμβα! Σκέψεις Ατζούν για νέα παίκτρια στο παιχνίδι;


Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα - Ποια παίκτρια θέλει να βάλει ο Ατζούν στο παιχνίδι, ποιανού παίκτη είναι η πρώην..

Η άφιξή της θα φέρει νίκες, ίντριγκα και νέα ερωτικό παρασκήνιο στον Άγιο Δομίνικο. Πρόκειται για μία κοπέλα που άφησε ιστορία και όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους στο ριάλιτι...




Η αποχώρηση του Στάθη Σχίζα προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα στην παραγωγή του Survivor All Star και τώρα οι σκέψεις που γίνονται είναι να μπει νέος παίκτης στο ριάλιτι για να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο πρώην νικητής του Survivor 2022 με την οικειοθελής αποχώρηση του.

Σύμφωνα με τις διαρροές που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, φαίνεται ότι γίνονται σκέψεις απο την παραγωγή έτσι ώστε να γίνει πρόταση σε δύο πρώην παίκτριες που θα προσφέρουν αυτό το κάτι παραπάνω.



Επειδή άντρας δεν υπάρχει διαθέσιμος, μιας και οι καλύτεροι και οι πιο δημοφιλής βρίσκονται ήδη σε άλλο τηλεοπτικό show, στο μυαλό της παραγωγής μπήκε η ιδέα να φωνάξουν την Μαίη Εμμανουηλίδου και την Σοφιάννα Αβραμάκη.

Η πρώτη είναι καθαρά μια επιλογή για να δυναμώσει το αγωνιστικό κομμάτι στο παιχνίδι, ενώ με την δεύτερη, εκείνη της Σοφιάννας είναι σίγουρό ότι θα έχουμε εξελίξεις στο ριάλιτι κομμάτι και ειδικά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ειδικά τώρα που διαρρέεται απο τον ΣΚΑΪ και τις εκπομπές του ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει νέο δεσμό!



Μπορεί η παραγωγή να αποφάσισε να βάλει τέλος στις εισόδους νέων παικτών, φαίνεται όμως ότι η διαρροή είναι αληθινή και σύντομα θα σας έχουμε περισσότερα νέα να σας αποκαλύψουμε.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.