Ads Top

Survivor Spoiler 10/3: Βόμβα! Η Ελευθερία Ελευθερίου κάνει μήνυση στον Μαρτίκα (vid)


Ξεφεύγουν τα πράγματα στο Survivor All Star - Δείτε τι αποκαλύφθηκε σήμερα στον ΣΚΑΪ..

Προετοιμασμένη μπήκε στο Survivor All Star η Ελευθερία Ελευθερίου μετά τα όσα βίωσε την πρώτη φορά που συμμετείχε στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, όπου την είχαν πει κλέφτρα μετά από ένα περιστατικό που είχε σημειωθεί στην παραλία με τους συμπαίκτες της.




Συγκεκριμένα, είχε πει στο δικηγόρο της να είναι σε ετοιμότητα και όταν ειπωθεί κάτι εναντίον της που την προσβάλει ή την συκοφαντεί να προχωρήσει σε μήνυση.

Η Ελευθερίου κάνει μήνυση στον Μαρτίκα μετά τις κατηγορίες του στο Survivor All Star
Σε ένα από τα συμβούλια του νησιού μετά την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, ο Σπύρος Μαρτίκας ξέσπασε εναντίον της και την αποκάλεσε ψεύτρα και κλέφτρα.



«Μα δεν μπορώ να λες ψέματα, δεν μπορώ να σου επιτρέψω να λες ψέματα. Δεν το καταλαβαίνεις ότι λες ψέματα; Στο δικό σου παιχνίδι ήσουν κλέφτρα, εδώ πέρα ήρθες ψεύτρα», της είχε πει μεταξύ άλλων εκνευρισμένος.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου λοιπόν, που έχει αποχωρήσει από το All Star, παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό μας και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο δικηγόρος της Ελευθερίας Ελευθερίου μελετά νομικές κινήσεις και προχωρά σε μήνυση εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος του Πρωινού μας, ανέφερε αν γίνεται να προχωρήσει σε μήνυση η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.



Τεχνικά όπως είπε είναι δύσκολο να κατατεθεί μήνυση εν απουσία της, καθώς μια εξουσιοδότηση δεν είναι γενική, παρόλο που της έχει δώσει εντολή να κινηθεί αναλόγως αν συμβεί κάτι μέσα στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.