Ads Top

Διαρροή βόμβα: Αυτός είναι ο επόμενος που φεύγει από το Survivor All Star


Διαρροή-βόμβα από Άγιο Δομίνικο... Ποιος είναι ο επόμενος που θα επιστρέψει στην Ελλάδα..

Ποιος θα ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα την Τζο Μαριδάκη και να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα;




Η Τζο Μαριδάκη το βράδυ της Πέμπτης ολοκλήρωσε την παρουσία της στον Αγιο Δομίνικο, καθώς δεν έτυχε της εμπιστοσύνης του τηλεοπτικού κοινού.

Σε μια ψηφοφορία με ξεκάθαρα φαβορί για την παραμονή και δύο για την αποχώρηση, η Τζο Μαριδάκη με διαφορά πήρε το εισιτήριο της επιστροφής.

Και πλέον τα στοιχήματα και μεταξύ των παικτών δίνουν και παίρνουν για το ποιος θα είναι ο επόμενος που την επόμενη Πέμπτη θα ακούσει απ' τον Γιώργο Λιανό το δικό του όνομα και θα αποχωρήσει από το Survivor All Star.



Τόσο από την πλευρά των Διασήμων, όσο και από εκείνη των Μαχητών είναι ξεκάθαρη η στρατηγική, που θέλει τους ισχυρούς παίκτες να επιχειρούν συντονισμένα την απομάκρυνση εκείνων που είναι αδύναμοι αγωνιστικά.

Ετσι αποχώρησαν από τους Διάσημους η Χριστίνα Κεφαλά και η Ευριδίκη Παπαδοπούλου, έτσι απομακρύνεται η Τζο Μαριδάκη απόψε, αν και -αξίζει να σημειωθεί αυτό- δεν είναι η χειρότερη στο αγωνιστικό σκέλος των Μαχητών. Τα στατιστικά, μάλιστα, θέλουν την Τζο να είναι η δεύτερη καλύτερη όσων συμμετείχαν στην ψηφοφορία της Τρίτης, πίσω από την Μελίνα Μεταξά.
Ποιος θα είναι, όμως, ο επόμενος παίκτης που θα αποχωρήσει, την άλλη Πέμπτη, εφόσον βγει και πάλι υποψήφιος;



Τα κουκιά είναι πλέον εξαιρετικά μετρημένα και ο Πάνος Κωνσταντινίδης, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αποφύγει την επόμενη αποχώρηση, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι αν ηττηθούν οι Μαχητές σε κάποια από τις ασυλίες και μετά την γκρίνια του Ασημακόπουλου θα είναι -ίσως- και από την πρώτη ήττα υποψήφιος.

Η πρόωρη εκτίμησή μας, λοιπόν και με βάση όσα γνωρίζουμε για τη δυναμική των παικτών που έχουν ήδη κριθεί ουκ ολίγες φορές από το τηλεοπτικό κοινό, ο Πάνος Κωνσταντινίδης δεν θα μπορέσει να προσπεράσει σε ψήφους ούτε την Ελευθερίου, ούτε τον Μαρτίκα, αλλά ούτε Ασημακόπουλο, Βασάλο, Καραγκούνια και Μεταξά.

Πηγή: dokari.gr

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.