Ads Top

Survivor All Star 26/3: Βόμβα! Εκτός παιχνιδιού Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης


ΒΟΜΒΑ! Αυτοί είναι οι λόγοι - Αυτούς τους κανόνες παραβίασαν

Σας το είπαμε. Η 12η εβδομάδα θα είναι διαφορετική και περίεργη στο Survivor. Οι ομάδες αλλάζουν, αλλά αυτό είναι το λιγότερο σε σχέση με όσα έχουμε να δούμε στο Survivor All Star από εδώ και πέρα. Η Βόμβα με την αποβολή του Πιλίδη έχει μέσα και αποβολή για τον Ηλία Γκότση.




Περίπτωση Δαλάκας και Ασημίνας έχουμε πλέον ξανά στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η πληροφορία που έχει βγει εδώ και λίγες ώρες σε forums, ομαδικές συνομιλίες, tweets και δεν συμμαζεύεται επιβεβαιώνεται.

Γιωρίκας Πιλίδης και Ηλιας Γκότσης είναι εκτός Survivor για παραβίαση κανονισμών. Οι κατηγορίες είναι σοβαρές. Το δεδομένο είναι πως πρόκειται για χρήση κινητού τηλεφώνου. Με άλλα λόγια, υπάρχει επικοινωνία με τον έξω κόσμο από το Survivor. Και όπως όλα δείχνουν δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι δύο παίκτες.



Η παραγωγή αυτή τη στιγμή ερευνά το περιστατικό και μένει να αποφασίσει τι θα κάνει με τους παίκτες. Πρώτο μέλημα είναι να βρεθούν τα στοιχεία και να αποδειχθεί με απόλυτη σιγουριά σε ποια παράβαση υπέπεσε ο κάθε παίκτης.

Τα περιθώρια είναι στενά όμως. Από τη στιγμή που υπάρχει το δεδικασμένο με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα. Δεν μπορεί να ισχύει αποβολή για τους μεν και όχι για τους δε. Βέβαια, ο Ατζούν είχε πει πως αν δεν ήταν ο σεισμός στην Τουρκία θα είχε λύσει το θέμα αν είχε βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο. Τελικά, αυτό δεν συνέβη.



Αναφέρουν πως ο Γιωρίκας Πιλίδης δεν θέλει να επανέλθει ούτως ή άλλως μετά από αυτό το περιστατικό. Είναι καιρός που σκέφτεται ξανά την αποχώρηση και με αυτό ήρθε κι έδεσε το πράγμα. Τα χέρια της παραγωγής είναι δεμένα σε σχέση με τι θα αποκαλύψουν και τι θα πράξουν τελικά. Η τηλεθέαση θα υποστεί πλήγμα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.