Ads Top

Survivor Διαρροή 7/3: Οριστικό! Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση


Ανατροπή και με τον 4ο υποψήφιο - Άλλον περιμέναμε, άλλος βγαίνει τελικά υποψήφιος..

Το Survivor All Star είναι στη μέρα με πολλά Survivor spoiler. Το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ βγάζει απόψε τον τελευταίο του υποψήφιο προς αποχώρηση. Ποιος βγαίνει σήμερα στον τάκο του Survivor;




Απόψε είναι το τελευταίο αγώνισμα για ασυλία στο Survivor. Η 3η ασυλία είναι στο μενού απόψε, άρα και ο τελευταίος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αναφέραμε ποια ομάδα κερδίζει οριστικά την 3η ασυλία και με ποιο σκορ απόψε. Είχαμε την απορία στην πρώτη πληροφορία πως καταφέρνει η κόκκινη ομάδα να πάρει ασυλία.



Από το Survivor trailer όμως καταλάβαμε το πώς και το γιατί. Ένα στατικό δυναμικό αγώνισμα, όπου παίζουν ρόλο κυρίως τα μπράτσα και η δύναμη κι εκεί, ειδικά με Κόρο, οι κόκκινοι είχαν το πλεονέκτημα. Ακόμα και στις γυναίκες θα είναι πιο δυνατοί οι Διάσημοι.

Αυτός είναι και ο λόγος που κάνουν ανατροπή και σταματούν τις διαδοχικές νίκες των μπλε. Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα βγάλουν έναν ακόμα υποψήφιο προς αποχώρηση.


Survivor spoiler αποχώρηση 7/3: Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση!





Η απορία είναι η επιλογή των μπλε. Διότι, η αρχική μας εκτίμηση για το ποιος είναι φαβορί για υποψήφιος βγαίνει πέρα ως πέρα αληθινή.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο 4ος υποψήφιος του Survivor All Star και ο μόνος από την πλευρά των μπλε. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι τον ψηφίζουν και με ποια διαφορά από τον δεύτερο βγαίνει από την κάλπη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.