Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 19/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία!


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Ποιοι χάνουν σήμερα - Μπλε ή Κόκκινοι;

Χαμός θα γίνει και στο αυριανό (19/3) επεισόδιο του Survivor, με τις εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να είναι καταιγιστικές και στις δύο ομάδες.




Οι μπλε έχουν καταφέρει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες να δείξουν τα δόντια τους και να αφήσουν πίσω το μουδιασμένο ξεκίνημα. Παρά τα όποια προβλήματα, στον στίβο μάχης εμφανίζονται μεταμορφωμένοι.


Survivor διαρροή 19/3: Αυτοί την 1η ασυλία – Με αυτό το σκορ!





Σε ένα αγώνισμα που απαιτεί  δύναμη, συγκέντρωση αλλά και αποφασιστικότητα, οι μπλε θα αποδειχθούν πιο δυνατοί .

Πλέον είναι οριστικό και κλειδωμένο το spoiler, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα είναι αυτοί που θα επικρατήσουν, ξεκινώντας την εβδομάδα με νίκη στο αγώνισμα ασυλίας και έπαθλο φαγητού ασφαλώς, που τόσο έχουν ανάγκη.Για ακόμα μία φορά ωστόσο, το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες θα είναι ντέρμπι, με τους Μαχητές τελικός να επικρατούν όπως αναφέραμε με 10-9.



Μπορεί την περασμένη εβδομάδα να έχασαν 3 ασυλίες, όμως σήμερα θα εμφανιστούν αποφασισμένοι για να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο και θα το καταφέρουν.

Φυσικά, αυτό δεν θα γίνει με εύκολο τρόπο καθώς οι κόκκινοι θα τους βάλουν δύσκολα, με το αυριανό αγώνισμα της 1ης ασυλίας να γίνεται ντέρμπι!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.