Ads Top

Survivor Αποχώρηση Διαρροή 16/3: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί


Έχουμε έκπληξη; Δείτε ποιος βρίσκεται οριστικά πλέον στο ξενοδοχείο.. 

Αυτή θα είναι η 10η αποχώρηση από το Survivor με τη διαδικασία της ψηφοφορίας. Αυτά τα χρήματα θα πάρει η παίκτρια που αποχωρεί από το παιχνίδι του ΣΚΑΪ.




Η τελευταία πράξη του της 10ης εβδομάδας του Survivor All Star είναι κλασικά την Πέμπτη. Εκεί όπου θα έχουμε μία ακόμα αποχώρηση στο τέλος του επεισοδίου. Αυτή τη φορά από την μπλε ομάδα. Αναμενόμενο φυσικά αφού για πρώτη φορά είχαμε μόνο μπλε υποψήφιους προς αποχώρηση.

Το σερί σπάει όμως, Τρεις παίκτες από την κόκκινη ομάδα είχαν αποχωρήσει το τελευταίο διάστημα. Σειρά είχαν οι Μαχητές να αποχαιρετίσουν έναν παίκτη κι αυτό θα κάνουν απόψε.

Τα Survivor spoiler τα έχετε από νωρίς.

Από τα τελευταία είναι το σκορ της ομάδας που κερδίζει.



Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού και με αυτό το σκορ.

Μέσες άκρες αυτά θα δούμε την Πέμπτη το βράδυ. Οι ψηφοφορίες μας θα συνεχιστούν μέχρι και λίγο πριν την προβολή του επεισοδίου. Είναι πάντα σημαντικό να βλέπουμε τα αποτελέσματα.


Survivor spoiler 16/3 αποχώρηση: Αυτή φεύγει, τόσα παίρνει



Πολύ γνωστή είναι πλέον η αποχώρηση. Αλλά ας την επαναλάβουμε άλλη μία φορά.

Η Τζο Μαριδάκη είναι η παίκτρια που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα από το Survivor All Star. Η αγωνιστική της εικόνα δεν είχε καμία σχέση με την προηγούμενή της συμμετοχή. Και γενικώς δεν είναι και παίκτρια με εντάσεις, συνεπώς… ήταν δύσκολο να μείνει.



Από τις παίκτριες που μάλλον δεν έπρεπε να μπουν στο All Star, παρότι συμπαθέστατη.

Η Τζο Μαριδάκη έμεινε τέσσερις εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο. Με άλλα λόγια, η παίκτρια των μπλε θα βάλει στον λογαριασμό της 20.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.