Ads Top

Survivor Αποχώρηση 16/3: Ποιος παίκτης είναι φαβορί για να αποχωρήσει;


Πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση - Γιώργος, Πάνος, Τζο, Κωνσταντίνος και Μελίνα - Υπάρχει μεγάλο φαβορί για αποχώρηση και ένα μεγάλο αουτσάιντερ..

Το Survivor All Star φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της 10ης εβδομάδας του. Και φυσικά σε κάθε τέλος της έχουμε και μία αποχώρηση από το Survivor. Αυτή τη φορά, έχουμε πέντε υποψήφιους προς αποχώρηση, ένα φαβορί να φύγει κι ένα αουτσάιντερ. Νωρίς το πρωί της Τετάρτης θα ξέρουμε ποιος παίκτης φεύγει από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.




Θα γίνω κουραστική να λέω πως κάθε ψηφοφορία έχει τις ιδιαιτερότητές της, αλλά εδώ κι αν ισχύει αυτό. Διότι, για πρώτη φορά έχουμε πέντε παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο. Επιπρόσθετα, πρώτη φορά είναι που όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στον τάκο είναι από μία ομάδα.

Με άλλα λόγια, πέντε μαχητές θα τεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινό, το οποίο και θα κρίνει το αν θα έχουν μέλλον στο Survivor. Μέσα σε αυτούς, έχουμε και έναν νέους παίκτες και παλιούς. Οι παλιοί έχουν πάντα ένα μεγάλο προβάδισμα.

Συνεπώς, δύο φαβορί (ένα μεγαλύτερο και ένα μικρότερο) συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να κουνήσουν μαντήλι. Το οριστικό Survivor spoiler έχει λίγες ώρες ακόμα μέχρι να βγει.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!


Οι ψηφοφορίες θα τρέχουν μέχρι και την ημέρα προβολής της αποχώρησης.




Survivor spoiler αποχώρηση 15/3: Τα φαβορί να αποχωρήσουν



Σε αυτό το σημείο να πούμε για μία ακόμα φορά το ποίημα μας. Δεν είναι spoiler αυτό που κάνουμε τώρα. Μια απλή πρόβλεψη, μία εκτίμηση με βάση τα όσα ξέρουμε από τις συμπάθειες του κόσμου και σε ορισμένες περιπτώσεις από προηγούμενες ψηφοφορίες του Survivor All Star.

Το ότι τις περισσότερες φορές πέφτουμε μέσα δεν λέει κάτι. Έχουμε πέσει και έξω, ενώ υπήρξε και μία φορά που… χάσαμε ακόμα και το spoiler. Πάμε στην ουσία όμως.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει αποδείξει πως έχει κοινό. Τέσσερις φορές έχει παραμείνει μέσα στο παιχνίδι. Το ότι ήθελε να αποχωρήσει ο Ασημακόπουλος, αλλά το πήρε πίσω μετά δεν το είδε με καλό μάτι ο κόσμος. Ωστόσο, μοιάζει να αποχωρήσει.

Ο Πάνος Κωνσταντινίδης έχει ξεκινήσει μια άτυπη κόντρα με τον Ηλία Γκότση και τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο τελευταίος βέβαια δεν έχει ανταπαντήσει κάτι σε όσα λέει. Η πραγματικότητα είναι πως ο Πάνος παρότι γρήγορος, δεν φέρνει νίκες. Δεν είναι λάθος τα όσα λέει. Λάθος είναι πως μιλάει πολύ και κερδίζει λίγο. Ο Πάνος Κωνσταντινίδης είναι το φαβορί για να αποχωρήσει από το Survivor.

Η Τζο Μαριδάκη είναι νέα παίκτρια όπως και ο Πάνος βέβαια. Κι αυτή είναι από τα φαβορί για αποχώρηση. Γενικώς, στο προηγούμενο παιχνίδι είχε δείξει πως ο κόσμος την συμπαθεί. Βέβαια, είναι λίγο… άχρωμη ως τώρα στο παιχνίδι και σε σχέση με το περασμένο Survivor δεν έχει φέρει νίκες, ενώ δεν έχει και τη στήριξη Μαρτίκα που είχε. Και η Τζο είναι πιθανό να αποχωρήσει.



Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι απίθανο να φύγει. Βάζω στοίχημα πως θα είναι και ο παίκτης που θα πάρει τις περισσότερες θετικές ψήφους. Ναι, για το ριάλιτι έχει έρθει, αλλά δεν θα φύγει ακόμα.

Τέλος, η Μελίνα Μεταξά. Η χορεύτρια από την Κύπρο είναι… από την Κύπρο. Πάντα λαμβάνουν στήριξη οι παίκτες του Survivor από τη Μεγαλόνησο. Εκτός των άλλων είναι και καλή στα αγωνίσματα. Λογικά δεν θα κινδυνέψει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.