Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 15/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επικοινωνίας


Διέρρευσαν όλα - Ποιοι κερδίζουν σήμερα, με τι σκορ - Ποιος φέρνει τον τελευταίο πόντο στο αγώνισμα..

Το μενού στο Survivor έχει παιχνίδι με έπαθλο την επικοινωνία. Το Sportime ενημέρωσε για το ποια ομάδα κερδίζει την επικοινωνία και πάμε να δούμε τα επόμενα τώρα. Το σκορ του αγώνα και το ποιος φέρνει τον τελικό πόντο στο επεισόδιο του Survivor All Star την Πέμπτη.




Στους μπλε επικρατεί ένα μπάχαλο μετά από την τελευταία ψηφοφορία στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Δεν είναι και λίγο να χάνεις όλες τις ασυλίες και να έχεις και πέντε παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση. Αυτό φέρνει γκρίνια και εσωστρέφεια.

Μιας και το είπαμε. Αυτός ο παίκτης αποχωρεί!

Από το trailer του Survivor βλέπουμε άλλωστε ποια είναι η κατάσταση. Διότι, άπαντες συζητούν το τι κάνει ο Τάκης. Ο Καραγκούνιας έχει πάντα εμπλοκή σε ψηφοφορίες και είτε βγαίνει υποψήφιος, είτε όχι είναι μέσα στις συζητήσεις. Το ίδιο έγινε και χθες.

Το θέμα είναι βέβαια πως αυτά στο έπαθλο επικοινωνίας δεν μετρούν!




Survivor διαρροή 15/3: Αυτοί το έπαθλο, με αυτό το σκορ – Αυτός φέρνει τον 10ο πόντο!



Το έπαθλο επικοινωνίας ήταν εδώ και πολλές εβδομάδες κόκκινο. Τελευταία όμως έχει αλλάξει η κατάσταση. Και πολύ. Τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια κέρδισαν οι κόκκινοι στην αρχή του Survivor.

Στη συνέχεια οι μπλε πήραν δύο στη σειρά και ένα ακόμα τώρα. Με άλλα λόγια, οι Μαχητές κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας. Το συνολικό σκορ στα έπαθλα πάει στο 4-3.



Γενικώς στα παιχνίδια των ομάδων είμαστε στο 26-21 για τους κόκκινους.

Με ποιο σκορ; Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει με 10-8. Το εντυπωσιακό όμως είναι πως τον τελευταίο πόντο τον φέρνει ο Γιώργος Ασημακόπουλος! Και μάλιστα κόντρα σε έναν από τους καλύτερους κόκκινους παίκτες.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.